Zonnepanelen Camper, Boot, Caravan

Persinformatie

9 november 2013

 

V&C Trade breidt assortiment uit en heeft nu niet alleen betaalbare zonnepanelen maar ook accu’s voor elke situatie waarbij stroom niet voorhanden is.

Zeer succesvol jaar met vele tevreden klanten zorgt voor een uitbreiding van het assortiment

 

Ede – V&C Trade heeft deze maand een uitgebreider assortiment met nieuwe producten gelanceerd. Dit zorgt voor een unieke combinatie van zowel zonne-energie producten als accu’s. Door de twee tot op heden gescheiden werelden samen te brengen kunnen wij met zijn allen de natuur een stukje helpen en genieten van de vrijheid die samengaat met deze producten. www.vctrade.nl speelt met deze nieuwe producten in op de trends en vraag vanuit klanten. 

Zonnepanelen zijn de afgelopen decennia veranderd. Ze worden efficiënter, frames worden lichter, zonnepanelen zijn sterker en met onze goedkoopste volledige set van 169 euro zijn ze ook betaalbaar geworden. Met zeer sterke Sikaflex lijm is ook de montage de afgelopen jaren veel gemakkelijker gemaakt. De lijm methode in plaats van de ouderwetse moer en bout methode is minder belastend voor uw boot, camper of caravan en zorgt ervoor dat u geen lekkage krijgt zoals ‘’vroeger’’ een veel besproken probleem. 

De accu’s zijn beschikbaar van 9 tot 250 ampère, waarbij altijd de juiste accu bestelbaar is en u de zonne-energie ook op kunt slaan. Met accu’s nieuw in het assortiment is nu echt alles te verkrijgen om gebruik te maken van wat de natuur ons gegeven heeft, namelijk de zon.  

Ook is de website van V&C Trade mobiel toegankelijk gemaakt en zo laat de heer Cheddie weten dat deze ‘’ontzettend overzichtelijk is en handig om iets te bestellen als hij op zijn tablet of telefoon zit te internetten’’. Ook de heer Smit is erg tevreden over de nieuwe website maar vooral ‘’over het goede advies en de zonnepanelen set die hij dit jaar kocht, waarbij hij al zijn vrienden van de zeilvereniging attendeert op het gebruik van zonnepalen (en ons altijd aanbeveelt)’’. De heer Smit heeft een flexibel zonnepaneel set gekocht die tot 30 graden kan buigen en dus precies op de boeg van zijn boot geplaatst kon worden. 

De nieuwe mobiele website www.vctrade.nl in combinatie met onze nieuwe producten past uitstekend bij de wens van klanten om uit te breiden en biedt de oplossing voor elke situatie waarbij geen stroom voor handen is en vrijheid wil ervaren.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met:

 

V. Noach
V&C Trade
Info@vctrade.nl
www.vctrade.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vincent Noach

http://www.vctrade.nl

Webshop voor zonnapenelen en accessoires voor gebruik op oa uw camper boot of caravan.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief