Zink maatwerk kopen bij Hodak Dakmaterialen

Zink maatwerk kopen bij Hodak Dakmaterialen
Wilt u specifiek maatwerk in zink? Hodak Dakmaterialen maakt de gewenste materialen graag voor u op maat. Als u opzoek bent naar dakgoten, deklijsten, regenpijpen, afdekkappen, etc. waar u ook naar op zoek bent, Hodak Dakmaterialen levert zink maatwerk in alle soorten en maten. Al ons zink maatwerk wordt gemaakt van hoge kwaliteit zink. Het materiaal is daarnaast uiterst onderhoudsvriendelijk en staat bekend om zijn duurzaamheid.

Toepassingsmogelijkheden voor maatwerk zink?
Elk dak heeft de juiste afwerking nodig. Met een zinken dakrand werkt u het dak professioneel af en heeft u een karakteristieke uitstraling. Zinken dakranden zijn kwalitatief vele malen beter dan een aluminium daktrim. Zinken dakranden, goten en regenpijpen hebben dan ook vele positieve eigenschappen zoals een uitermate lange levensduur, eenvoudige reparatie mogelijkheden, en een ideale prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast is een zinken bouwonderdeel zeer robuust en duurzaam. U hoeft dus bij storm niet te vrezen voor uw goten. Dankzij de verkleuring van de zinken elementen krijgt uw dakgoot op de lange termijn een zeer klassieke uitstraling. Dit maakt zink vandaag de dag tot een veelgebruikt materiaal in de dakenindustrie.

De voordelen van zink maatwerk

  • Milieuvriendelijk dakafdichtingssysteem;
  • Energie-efficiënt: lichte kleur reflecteert het zonlicht;
  • Uiterst weerbestendig en duurzaam;
  • Eenvoudige installatie;
  • Lasbare naden;
  • Compatibel met groendaken & PV-systemen

Bij Hodak Dakmaterialen vindt u een breed aanbod aan professionele dakmaterialen en toebehoren. Naast Icopal Universal bestaat ons assortiment EPDM dakbedekking ook uit Firestone RubberGard EPDM en Resitrix EPDM dakbedekking. Ook heeft Hodak Dakmaterialen zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van Icopal dakbedekking.

Of u nu wilt afhalen of de materialen wilt laten bezorgen op een van uw bouwlocaties; voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem. Wij gaan voor lange termijn relaties en proberen dan ook op een eerlijke en open manier met u te communiceren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Martine10

https://www.goldiesreclame.nl

Wij zijn gevestigd in Eindhoven. Of het nu gaat om conceptontwikkeling, huisstijl, website, webshop, of marketing campagne. Wij hebben de kennis, de middelen én het enthousiasme in huis om je bij al jouw reclame van dienst te kunnen zijn! Creatie is dan ook onze ware kracht. Wij kunnen als geen ander een idee omzetten naar een tastbaar product. Waardevolle ideeën zijn onlosmakelijk met ons werk verbonden. Want zonder goed idee, geen goed resultaat.Webdesign EindhovenTrouwceremoniePrachtig trouwenHuisstijlHuisstijl ontwerpenLogo ontwerpenWebdesign

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief