Zilvervisjes bestrijden

Heeft u last van zilvervisjes? Het is mogelijk om zilvervisjes zelf te bestrijden. Zilvervisjes bestrijden kan namelijk op allerie soorten manieren. Het belangrijskte is dat u uw huis ontvochtigd. Zorg voor goede tocht en haal spullen van de muren. Wanneer de luchtvochtigheid genoeg daalt, zullen de zilvervisjes niet overleven. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van sprays en lokdoosjes. Met een spray kunt u gaten inspuiten en zo de zilvervisjes die niet zichtbaar zijn aanpakken. Met een lokdoosje kunt u de zilvervisjes die zichtbaar rondlopen vangen.

Er zijn ook allerlei oude methodes om zilvervisjes te vangen. Denk hierbij aan het uithollen van een aardappel en deze in een plastic zak te plaatsen. U pakt zo echter alleen de zilvervisjes aan die in de kamer rondlopen en niet de zilvervisjes die verstopt zitten. Op deze manier komen de zilvervisjes dus gewoon weer terug.

Zilvervisjes bestrijden kunt u natuurlijk ook uit handen geven. Hiervoor zijn vele verdelgings bedrijven te vinden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief