Zero procent, zero tolerance.

Researchers van HMB Investments adviseren haar cliënten op te letten bij het aanbod van nul procent rente en kosten op creditcards. Veel banken en bedrijven bieden creditcards aan zonder kosten voor de credit stand. Dergelijke aanbiedingen komen tijdens economische recessies steeds weer terug. Het team van HMB Investments is echter van mening dat dit soort deals voor consumenten niet echt bijdragen in tijden van een minder besteedbaar inkomen.
“We hebben het gevoel dat veel mensen nog steeds de druk van de economische situatie voelen en dat dit soort zero creditcards de mensen alleen maar dieper in de schulden helpt. Wij zijn een adviesgroep die de behoeften nastreeft haar klanten tot op het hoogste niveau te dienen”, aldus een reseacher van van HMB Investments.
De aanbiedingen nodigen meestal uit om tegen een forse schuld aan te lopen waarvoor je geen kosten of rente betaalt, maar dit geldt slechts voor een bepaalde periode en hierna bent u verplicht alsnog rente en kosten te betalen. Het team van HMB Investments staat absoluut niet achter deze werkwijze maar wil juist haar klanten op lange termijn voorzien van waardevolle adviezen.
HMB Investments is een in Oostenrijk gestationeerd kantoor met klanten over heel Europa. Voor informatie gaat u naarwww.hmb-investments.com.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief