www.bijzonderezaken.nl lanceert wekelijks Bijzondere Aanbiedingen

Het label voor rubrieksadvertenties www.bijzonderezaken.nl (o.a. zichtbaar in NRC Handelsblad, nrcnext, PLUS Magazine en Stadsblad De Echo) gaat vanaf 1 juli exclusieve aanbiedingen doen namens hun adverteerders. Er wordt gestart met een kortingen op bijvoorbeeld reizen, bungalowparken, hotels etc, zodat het aanbod goed aansluit bij de adverteerders die nu al hun rubrieksadvertenties plaatsen in Bijzondere Zaken. De advertenties die in de aangesloten titels plaatsen worden automatisch op www.bijzonderezaken.nl geplaatst en kunnen door de adverteerder worden aangevuld met foto’s, lezersaanbiedingen en zelfs video’s.Zo legt Zadkine Media (de exploitant) een link tussen on- en offline. De adverteerders kregen al een eigen account op de achterliggende site en vooral de concrete aanbiedingen bleken vele hits te scoren. Aanleiding om dit concept te optimaliseren. De aanbiedingen (slechts één week geldig) zijn gericht op het exclusievere segment en worden zowel in de aangesloten titels, op de website zelf als via social media continue ondersteund. Deze service wordt vooralsnog GRATIS aangeboden aan de partipanten. De toch al voordelige rubrieksadvertentietarieven blijven ongewijzigd.
Met een bereik van miljoenen via de printtitels bleek www.bijzonderezaken.nl al steeds meer bezoekers te trekken. Binnenkort sluiten zich meer titels aan, elke met specifieke doelgroep, zodat de adverteerder goed kan focussen op bepaalde groepen maar profiteert van het brede bereik het label.
Marcel Bregman, vennoot bij Zadkine Media, legt uit waarom dit zo belangrijk is: “Onze adverteerders, met name specialisten en detaillisten met veelal een bescheiden advertentiebudget, bleken moeite te hebben met het niet altijd meetbaar kunnen maken van hun campagne die zij voerden. Tegelijkertijd zien zij hun Google-adwords camapgne steeds meer van hun budget opslorpen zonder dat er meer omzet tegenover staat. Het blijkt dat een goede printecamapgne in bewezen sterke titels als NRC en PLUS hun online campagne effectiever maakt en nu kunnen wij ze dat ook alten zien in echte kliks op hun account”.

 

informatie: Zadkine Media (Marcel Bregman 010-4369124)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief