WOMANXYZ, van handeltje aan de keukentafel tot onderneming

Wat wij doen?

Nou, eigenlijk, we doen het gewoon! We nemen actie in ons leven, ondernemen, leven, gaan plat op ons bek en staan weer op. En daar is deze website voor bedoeld. Voor elke vrouw die er net zo over denkt.

Ondernemen

Wat een aantrekkelijk, maar ook weer angstaanjagend woord. Een hoop mensen, meer dan er zullen toegeven waarschijnlijk, willen ooit ondernemen. Voor zichzelf beginnen, zelfstandig zijn, hard werken en vrij zijn tegelijk. Een deel zal de poging wagen maar een groter deel zal het bij fantaseren houden.

Ondernemen is alles tussen een handeltje vanuit thuis, een kraampje op de markt of met investeerders de grote stap vooruit uitstippen.

Gat in de markt

Met het online gaan van de wereld is ere en totaal nieuwe markt gecreëerd. En wat krijg je samen met nieuwe markten? Gaten, heel veel gaten! We moeten ze alleen nog maar ontdekken.

Hoe ontdek je deze het best? Door gewoon je leven te leven zoals je altijd deed, je ding te doen en je ritme te volgen maar vooral je ogen open houden. Wat hebben we, wat hebben we nog niet, wat missen we en wat zouden we nog willen hebben?

In de stukken van WOMANXYZ behandelen we veel doorgaans dagelijks huis, tuin, en keukenzaken maar met genoeg steekwoorden om je te triggeren hierover na te denken. Soms geven we je het zelfs op een presenteerblaadje, maar wel goed lezen!

Omgeving

Je omgeving speelt een grote rol in hoe jij je ontwikkelt. Een enkeling schopt er tegenaan en gaat een totaal andere kant op. Wil je ondernemen, zorg dan dat je jezelf bevindt in een omgeving die je daarin vooruit kan helpen. Je hoeft niet nu meteen te beginnen na het lezen van het eerste artikel, maar doe kennis op, leer nieuwe mensen kennen en ondertussen geniet je van het vrouw zijn.

De eerste stap

De eerste stap die je maakt is een praatje met dat succesvolle winkeltje in de buurt. Maak eerst kennis en probeer te achterhalen waarom ze zo goed bezig zijn zonder het op de man af te vragen. Vergroot je inzicht. Gebruik het internet, via WOMANXYZ kun je tal van andere personen leren kennen die het volgen waard zijn. Volg ons op facebook of Google+.

Stap voor stap

We houden veel goede ideeën bij, we laten daarmee zien hoe anderen zijn begonnen. De een heeft er een flinke weg voor moeten afleggen en de ander is met een appel en een ei begonnen. Dit soort artikelen geven je de motivatie en de nodige prikkels om je eigen product te ontwikkelen. Je trotseert de ene demon na de ander en voor je het weet sta je aan de vooravond van je eigen opstart. En is het dan zover? Geef dan een gil!

Trends en balans

We volgen trends zoals het nieuwe werken, social media en hoe de consument reageert op nieuwe producten. We adviseren welke groente en fruit je het beste vaak kunt nuttigen en tegelijkertijd motiveren we ook om de grens op te zoeken aan de andere kant. Prikkel al je zintuigen om je lichaam en geest in optimale conditie te houden.

Samenwerking

Wilt u samenwerken met WOMANXYZ? Neem dan contact met ons op!

Link naar de website www.womanxyz.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

najat

http://www.womanxyz.com/

Online magazine voor vrouwen die ondernemend zijn en initatief nemen.    Motiveren, inspirieren en geven handleidingen om de eerste en volgende stap te maken.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief