Winterbanden.nl komt met splinternieuwe website

Cuijk , 8 Oktober 2014 – Winterbanden.nl, de grootste online winterbandenaanbieder heeft sinds maandag 6 oktober 2014 een nieuw gezicht gekregen. De frisse, splinternieuwe website verhoogd de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van de website aanzienlijk. Daarnaast is Winterbanden.nl weer gestart met het unieke Selected Dealer Netwerk.

De online markt is de enige markt die groeit ten opzichte van de voorgaande jaren. De online markt groeide in 2010, 2011, 2012 en 2013 respectievelijk met 11%, 9%, 9% en 8,5% (bron: Thuiswinkel.org). Het afgelopen winterseizoen was echter teleurstellend voor de winterbandenbranche. Er is namelijk een omzetdaling van 17% geweest (bron: Gfk), echter is dit niet het geval voor Winterbanden.nl. Bij Winterbanden.nl was er sprake van een omzetstijging.

De winterperiode is nog niet gestart, maar Winterbanden.nl is met de lancering van deze nieuwe site in ieder geval goed voorbereidt. “Vooral naar de gebruiksvriendelijkheid is veel aandacht uitgegaan bij het ontwikkelen van de nieuwe website. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit aspect op de oude website een onvoldoende scoorde”, aldus Jorrick Weijers, eindverantwoordelijk voor de marketing bij Winterbanden.nl. Met dit punt in het achterhoofd, is er een jaar geleden besloten om te beginnen met het ontwerpen van een nieuwe website. Weijers: “Met trots hebben wij de nieuwe Winterbanden.nl website afgelopen maandag gelanceerd.”

Testing

De nieuwe website is uitvoerig getest. Een groep van 200 personen testte de website en gaf hun mening over allerlei aspecten, waaronder de gebruiksvriendelijkheid en structuur. Hun meningen werden gebruikt om de website er tiptop uit te laten zien. “Er kwamen een aantal sterke punten naar voren, deze zijn met veel zorg en aandacht aangepast.”, aldus Jorrick Weijers.

Uniek concept Selected Dealer Netwerk

Ten slotte is er, na het grote succes van het voorgaande jaar, dit jaar weer het Selected Dealer Netwerk opgestart. Dit is nog altijd een uniek concept in de online banden- en wielenbranche. Het Selected Dealer Netwerk zorgt ervoor dat er per regio één locatie beschikbaar is voor de montage van banden en/of velgen. Hiermee krijgt de aangewezen partner alle montages uit zijn gebied tegen een perfecte vergoeding van €59 per setwissel.

Al met al is Winterbanden.nl volgens Jorrick Weijers helemaal klaar voor de drukke winterperiode!

_______________________________________________________
Noot voor de pers:

Voor de nieuwe website kunt u kijken op www.winterbanden.nl.

Voor meer informatie over de inhoud van dit bericht kunt u contact opnemen met Jorrick Weijers,eindverantwoordelijk voor de marketing bij Winterbanden.nl. Bereikbaar via e-mail: marketing@winterbanden.nl of telefoon: 0485-71 33 99

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Winterbanden.nl

Winterbanden.nl

http://www.winterbanden.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief