WhatsApp-AlarmSticker

Sinds het is bewezen dat in wijken waar Buurt GroepsApps actief zijn, het aantal woninginbraken aanzienlijk is verminderd, zijn wij van start gegaan met de promotie en verkoop van onze zogenaamde WhatsApp-AlarmStickers.

De positieve resultaten zijn al bereikt door de opstart van de Buurt GroepsApps, in combinatie met waarschuwingsborden aan het begin van de wijk. Wij gaan hier, met onze stickers nog een stapje verder mee en bieden elke bewoner individueel de mogelijkheid om duidelijk te maken dat zij daadwerkelijk deelnemer zijn van een Buurt GroepsApp.

Inmiddels hebben wij vele bestellingen verwerkt aan particulieren, wijkpreventieteams, gemeentes, etc. Vele gemeentes hebben al toegezegd met onze sticker aan de slag te gaan en zijn zich nog aan het beraden hoe zij dit aan zullen bieden aan haar bewoners. Verzekeringsmaatschappijen hebben ook interesse getoond, omdat zij ook inzien dat de inzet van onze stickers tot een fantastische resultaat kunnen leiden.

Onze sticker is van hoge kwaliteit, UV-bestendig en heeft een zeer doordachte layout. In één oogopslag is de betekenis van de sticker duidelijk. De afmeting is 7×7 cm. Niet te groot, maar groot genoeg om een goed en duidelijk signaal af te geven. De sticker plaats je goed zichtbaar, aan de binnenzijde van het raam bij de voordeur, keuken, schuifpui, etc.

De stickers zijn via onze website www.whatsapp-alarmsticker.nl te koop. Tevens kan men alle mogelijke informatie vinden die nodig is om een goed beeld te vormen van ons unieke product en ons doel voor de toekomst; een veilige woonomgeving creëren voor iedereen!

Door onze intensieve marketing zal onze sticker in zeer korte tijd bij iedereen bekend zijn en dankbaar gebruikt worden door vele bewoners in steden, wijken en dorpen.

Wellicht bieden wij in de toekomst ook een groter formaat stickers aan onze zakelijke klanten, Hier is namens inmiddels al heel veel vragen over binnen gekomen.

Heel Nederland steunt ons in de strijd tegen woninginbraak en krijgen van alle kanten complimenten en enthousiaste reacties over ons initiatief.

Wij zorgen er voor dat inbrekers zich binnenkort om moeten scholen, want dankzij de GroepsApps, in combinatie met onze stickers is er geen droog brood meer voor hen te ‘verdienen’!

‘Onze sticker, is dé ideale verklikker …!’

 

Voor de redactie:

Contactpersoon: Ed Straatman

Telefoon: 0624558743

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ed Straatman

http://www.whatsapp-alarmsticker.nl

Ondanks 53 jaar nog even bevlogen als vroeger!

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief