Wereldtop van American wrestling op 19 mei in Nederland

Dutch Pro Wrestling houdt op 19 mei de grootste worstelshow in Nederland ooit.

Amerika, Canada, Mexico, Europa en Nederland komen samen in een spektakel met oa grote namen als “The Masterpiece Chris Masters, Latino Heat Chavo Guerrero en voor malig DX lid Bad Ass Billy Gunn. Deze  worstelaars oogsten grote successen in Amerikaanse federaties als WWE (waar oa Hulk Hogan en The Rock worstelden), ECW en TNA. Het is de eerste keer dat deze mastodonten Nederland aandoen. 

Dutch Pro Wrestling organiseert al 4 jaar de, ook in Nederland steeds populairder wordende,  sports entertainment wedstrijden. Naast een 2,5 uur durende show, is het ook mogelijk om deze geweldenaren persoonlijk te ontmoeten tijdens een fanfest en een vraag en antwoordsessie. Kaartjes voor de show zijn al beschikbaar vanaf 10 Euro, entree voor het fanfest en de publieke  interviewsessie zijn opvraagbaar. Dutch Pro Wrestling garandeert dat de show ook zeer geschikt is voor de jeugdige kijkers. Natuurlijk zonder dat ten koste te laten gaan van de oudere fans. Uit alle windstreken komen de liefhebbers naar onze show toe. Wij adviseren iedereen kaartjes te bestellen via de website om teleurstelling aan de deur te voorkomen. 

De show Grandslam van Dutch Pro Wrestling vindt op 19 mei plaats  in zalencentrum de Leuningjes, Julianastraat 49 te Poeldijk (vlak bij Den Haag). De show zelf begint om 19 uur. Er is gratis parkeergelegenheid en De Leuningjes is goed met het openbaar vervoer bereikbaar. 

Dutch Pro Wrestling is al jaren de leider in het Nederlandse worstelen. Met maandelijkse shows, jarenlange internationale ervaring, volle zalen, de beste worstelaars en steeds meer publiek. Tevens waren ze onlangs te zien op SBS6 in het programma De wereld van Beau waarin Beau van Erven-Dorens ook zelf deelnam aan een wrestlingmatch.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Richard van IJsseldijk. 

Contactpersoon: Richard van Ijsseldijk

Email: richard.van.ijsseldijk@dutchprowrestling.com

Website: www.dutchprowrestling.nl

Evenement website en kaartverkoop: http://dutchprowrestling.nl/DPW/Grandslam.html

Promo filmpjes: http://www.youtube.com/user/dutchprowrestling 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief