Wereldpremiére

                                                                                                                                                                           Haarlem, 25 juni 2012 – Het aanbod van bewuste snacks is groot en zo divers dat het soms moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Snacktember.nl gaat vanaf 1 september 2012 helpen door informatie over bewuste snacks te verschaffen, zodat het voor de consument gemakkelijker wordt om tot een keuze te komen.

 

Snacktember® lanceert 1 september 2012 een website waar de bewuste snack centraal staat. Op snacktember.nl kunnen consumenten aan de hand van verschillende categorieën een keuze maken in bewuste snacks, informatie krijgen over voedingswaarden, verkrijgbaarheid en informatie over bewegen naast het snacken.  Voor producenten is het een platform om hun bewuste snack te promoten.

 

De vijf hoofdpunten van snacktember.nl:

 

1. De bewuste snack

    Via een Visual krijgt de consument de bewuste snack te zien, dit vergroot de herkenbaarheid in de  winkel.

 

 

2. Voedingswaarden

    Voor de bewuste consument (en consumenten met een allergie) zijn de voedingswaarden bij elke bewuste snack afzonderlijk weergegeven.

 

 

3. Bewegen

   Jaarlijks wil SNACKTEMBER® een snacktemberloop gaan organiseren om bewust snacken en bewegen onder de aandacht te brengen.

 

 

4. Verkiezing snack van het jaar

    Producenten schrijven zich in voor de verkiezing ‘snack van het jaar’ om hun bewuste snack onder de aandacht te brengen. Consumenten stemmen op hun favoriete snack en maken na hun stem kans op mooie prijzen. De winnaar van de verkiezing ‘snack van het jaar’ mag een jaar lang gebruik maken van de titel ‘snack van het jaar’ in hun reclame uitingen.

 

 

5. Verkrijgbaarheid

    Doormiddel via de stratenkaart op snacktember.nl vindt je om de hoek de eerste winkel waar je bewuste snack te verkrijgen is. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

M.J. van Keulen

http://www.snacktember.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief