Vrouwen versieren door haar soulmate te zijn!

Wat meisjes ook willen is een zogenaamde “soulmate”: een zielsverwant. Je zou het bijna een spiegelbeeld van haar kunnen noemen: delen van haar die ze ook in jou kan vinden. Nu wordt het wel erg ingewikkeld he? OK, laat ik ze even rustig uitleggen: Heb je weleens gehoord van het idee dat twee elkaar al begrijpen zonder dat er een woord hoeft te worden gezegd? Dat beide gedachtes eigenlijk hetzelfde zijn? Heb je ooit zoiets meegemaakt?

Dat is waar je wilt zijn. Je hoeft niet eens iets te vragen tijdens het vrouwen versieren, en de ander begrijpt al wat er moet gebeuren: je kunt op elkaar rekenen. Je hoeft elkaar niet te heropvoeden als een klein kind: jullie kunnen samen doorgroeien! Om een mooie vrouw te kunnen verleiden, moet je haar dus eerst leren te begrijpen. Net als wat ze in The art of war van Sun Tzu zeggen: ken je vijand. Zo overwin je hem ook. Natuurlijk voeren wij geen echte oorlog tegen de dames (liefde is geen oorlog!), maar je moet toch weten wat jouw “doelgroep” wil, toch? OK, het beste is eigenlijk om dit door trial-and-error te doen: probeer maar wat en je ziet wel wat eruit komt. Probleem? Inderdaad: het kost tijd en moeite. Tsja… Nou, bij deze geef ik wat aanwijzingen van wat ik uit mijn eigen ervaring heb geleerd:

Nou, een mooie vrouw besteedt veel aandacht aan haar imago, haar  kleding en haar  uiterlijk,haar aantrekkelijkheid, doet veel aan sport, beetje avontuur, haar levenstijl, etc. Als jij je daar NIET in kunt vinden, wordt het veel lastiger om die connectie met haar op te bouwen: het wordt lastiger om haar soulmate te worden. Vriendschappen worden immers opgebouwd doordat je dezelfde emoties en interesses hebt bij bepaalde dingen! Dit is ook de manier hoe je ten aller tijde op elkaar kunt rekenen. Het wordt niet voor niets je VRIENDIN!
Dus, je moet geen dure kleding, auto’s of andere snufjes kopen alleen omdat je indruk wilt maken, maar omdat je het weet te appreciëren: het past bij jou!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

het verleden

http://verschilende

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief