Vrouwen in een mooie, warme pyjama of in sexy lingerie? Het maakt mannen niet uit!

De narcissen komen langzaam al uit de grond en de handschoenen zijn alweer diep weggestopt, maar nog maar twee weken geleden had Nederland te maken met een koufront met temperaturen tot -23 en ging het hele land gebukt onder een pak sneeuw. 

 

De kachel werd thuis hoog gestookt en het donzen dekbed lag gespreid over het bed, maar toch slapen de meeste mensen bij zulke koude temperaturen het liefst met zoveel mogelijk laagjes aan om ’s nachts warm te blijven. Uit onderzoek van pyjamaonline.nl blijkt dit inderdaad te kloppen. 91% van de Nederlandse vrouwen slaapt namelijk liever in een mooie, warme pyjama dan in sexy lingerie (9%). Het doel van dit onderzoek was om te achterhalen of mannen hier hetzelfde over denken als dat vrouwen doen. Dit blijkt niet zo te zijn. Mannen hechten er niet zoveel waarde aan of vrouwen in een mooie, warme pyjama (49%) of in sexy lingerie (51%) slapen.
 

Zal dit komen door de donkere, gure dagen of is de man van tegenwoordig gewoon tevreden nadat hij heeft gekregen wat hij wilde en dan lekker zijn ogen dicht doet en het verder niets meer uitmaakt? In ieder geval fijn om te weten dat vrouwen lekker hun mooie, warme pyjama aan kunnen trekken en de kans groot is dat hun man daar tevreden over is.

*Onderzoek van http://www.pyjamaonline.nl  gehouden onder 100 respondenten.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

pyjamaonline

pyjamaonline

http://www.pyjamaonline.nl

Pyjamaonline: dé site voor betaalbare nachtmode van goede kwaliteit.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief