Vrije tijd | Zorg samen voor een mooie dag

Voelt u zich geroepen om in uw vrije tijd eens iets moois te doen voor een ander, en samen met ouderen even te kunnen genieten? Dan is vrijwilligerswerk echt iets voor u. Vrijwilligerswerk voor ouderen is ontzettend dankbaar werk.

 

Vrijwilligerswerk & zorg

Als vrijwilliger helpt u vooral aan een goed verloop van de vakantieweken met de ouderen. U kunt dit doen in verschillende hoedanigheden. Er gaan natuurlijk ook altijd ervaren begeleiders mee, dus ook als vrijwilligerswerk nieuw is voor u, dan bent u van harte welkom.

Wat uw rol als vrijwilliger kan zijn:

  • Het begeleiden van ouderen, mensen die lichte zorg nodig hebben, dementerenden, verstandelijk beperkten of mantelzorgers vanuit het zorgteam
  • Zorg, ontspanning en zorgen voor plezier
  • Begeleiden van activiteiten vanuit het zorgteam
  • Een verzorgende rol (met of zonder zorgachtergrond) of verpleegkundige rol (met zorgachtergrond)
  • Een coördinerende functie vanuit het kernteam
  • Restaurantmedewerker

 

 

Spreekt u het helpen van ouderen en het doen van vrijwilligerswerk aan, dan kunt u zich aanmelden via de button Word Vrijwilliger.

 

HetVakantiebureau.nl

U kunt natuurlijk ook gerust eens kijkje nemen op de website van www.hetvakantiebureau.nl naar de activiteiten die er aangeboden worden of meer informatie opvragen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alen Sirovica

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief