Voornemen voor 2015, scherp zicht door ooglaseren!

Amsterdam, 5 januari 2014 – De drukke decembermaand is achter de rug en januari is inmiddels ingetreden. Weg drukte, weg dure maand, tijd voor weer een normaal leef- en uitgavepatroon en al je goede voornemens! Tijd voor ooglaseren! Waarom zou je 2015 niet met een frisse en vooral scherpe blik beginnen?

Veel mensen dragen vandaag de dag nog steeds een bril of lenzen. “Het kost teveel geld”, “Mijn bril is goedkoper”, allemaal excuses die wij regelmatig horen. Maar eigenlijk is het onzin. Een simpele rekensom laat namelijk zien dat ooglaseren helemaal niet duur is. Je gaat juist geld besparen!

Met een bril of lenzen heb je continu terugkerende kosten. Stel, je bent 25 jaar en hebt een sterkte van -3 en -2,5. In totaal zal je ongeveer 636 paar lenzen verbruiken je leven, dan kom je al snel op een bedrag van € 19.080. Daarnaast verbruik je ook zo’n € 1.590 aan vloeistof. Dan kom je in totaal toch al snel op een kostenplaatje van € 20.670! Dan hebben we zonnebrillen op sterkte nog niet eens meegerekend.

Eenmalig € 1800,- of de rest van je leven € 20.670. De keuze is snel gemaakt denken wij.

Uiteraard kan je deze rekensom ook maken als je alleen een bril draagt. Klik hier en bekijk het rekenmodel voor brildragers.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een vooronderzoek. Zo kan je kennismaken met onze oogkliniek, de oogartsen, de apparatuur en je hoort direct of je geschikt bent! Een vooronderzoek duurt slechts twee uur en het geeft je alle duidelijkheid die je nodig hebt. Je kan direct al je vragen stellen.

Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend vooronderzoek, klik hier en maak een afspraak!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vision-Ooglaseren

Vision-Ooglaseren

http://www.vision-ooglaseren.nl

Bij Vision Ooglaseren vinden we dat goed zicht onbetaalbaar is. Je hebt immers maar één paar ogen. Voor wie beter zicht wil krijgen, heeft Vision Ooglaseren een betaalbare oplossing. Ogen laseren met inzet van vooraanstaande specialisten en de modernste techniek. Dat doen we al bijna 10 jaar. Gewoon in Nederland inAmsterdam en Eindhoven. Waarbij we de beste kwaliteit van behandelen combineren met toegankelijke tarieven. En persoonlijke aandacht boven snelheid plaatsen.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief