Villa in Altea te koop

Prachtig vakantiehuis te koop aan de Spaanse Costa Blanca. Het huis kijkt uit op de Middellandse zee, heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers en een luxe privé zwembad met ruim terras. Het huis is in 2008 compleet verbouwd.

Het bevindt zich 160 meter boven zeeniveau en heeft hierdoor een prachtig uitzicht over de Middellandse zee. De ruime woonkamer met open keuken eindigt op het ruime overdekte terras met eetgelegenheid en lounge. Hierdoor is het mogelijk om nagenoeg het hele jaar buiten te kunnen zitten. Bezoek de pagina voor foto’s en meer informatie. Heeft u interesse in een bezichtiging, stuur dan een bericht via het formulier onderaan de pagina.

De regio rond Altea is populair voor vakantiehuizen, dit komt door het microklimaat ten zuiden van Calpe. Hierdoor is het warmer ten zuiden van Calpe. Iets wat u zeker zult waarderen als u uw vrije tijd doorbrengt rond het huis.

Bekijk de website van het huis.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief