Verlies van gevoelige bedrijfsinformatie door het nieuwe werken

Het verlies van gevoelige bedrijfsinformatie door het werken met mobiele apparatuur is steeds vaker aan de orde. Werknemers werken tegenwoordig veel met mobiele apparatuur zoals, laptops, usb-sticks, tablets en telefoons.

Slordigheid, diefstal en beschadigde apparatuur zijn de o.a. oorzaken voor het verlies van belangrijke data. Het opslaan van informatie krijgt hiermee echter een verhoogd risico. Daarnaast blijkt ook dat de archiveringsfunctionaliteiten binnen de meeste bedrijven niet aan de normen voldoen.

Aanleggen van een digitaal archief is de beste oplossing als u uw documenten goed wilt archiveren. Documenten worden gedigitaliseerd d.m.v. van geschikte software en verwerkt in een digitaal archief. Het nieuwe werken kan dus prettig en veilig, passend bij de wensen die hedendaags worden gesteld aan werkomgevingen en werksituaties.

Bij een digitaal archief kan alle informatie die binnenkomt worden gedigitaliseerd en b.v. in één dossier gearchiveerd, ongeacht de wijze en de methode waarop informatie wordt ontvangen.

Alle informatie is bij een digitaal archief ten alle tijden snel en gemakkelijk te raadplegen. Toegang tot de documenten is eenvoudig te beperken tot de mensen die hiertoe bevoegd zijn. Hiermee heeft u de zekerheid dat de informatie niet in verkeerde handen valt en het risico op verlies beperkt blijft tot het minimum.

 

Download ons eBook met meer redenen en voordelen voor het aanleggen van een digitaal archief. Download het ebook hier.

Bespaar tijd en geld met een gestructureerd digitaal archief.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ger de Baat

http://www.ilane.nl

iLane B.V. levert kwalitatief hoogwaardige diensten en producten op het gebied van informatisering.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief