Vergelijken, overstappen en besparen

 

Besparen op energie, internet, bellen en tv door goed te vergelijken en direct over te stappen zonder enig gedoe. Dat is het idee van het Rotterdamse bedrijf netnotion.nl. Met de sites verandervanenergie.nl en verandervanprovider.nl moet de consument beter geïnformeerd worden over de opties die er zijn. Door eventueel de overstap te maken naar een nieuwe leverancier/provider kan er fors bespaard worden.

De Nederlandse markt voor nutsvoorzieningen kenmerkt zich door veel spelers en dus veel concurrentie. Sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004 zijn er nieuwe energieleveranciers ontstaan die op dit moment hevig met elkaar concurreren. Met de opkomst van digitale tv verdween het monopolie van de kabelaars en schoten nieuwe televisieproviders als paddenstoelen uit de grond. Op de internetmarkt is de concurrentie al jaren vrij hevig maar door nieuwe ontwikkelingen, zoals glasvezel en VDSL, barst ook hier opnieuw een strijd om de klant los.

Met een tweetal sites gericht op energie vergelijken en vaste telecomdiensten (verandervanenergie.nl en verandervanprovider.nl) moet het overstappen naar een nieuwe leverancier en/of provider worden benadrukt. Overstappen loont namelijk in bijna 90% van de gevallen. Maar overstappen draait niet alleen om de prijs. Ook nieuwe producten, bijvoorbeeld sneller internet, maken het een overstap waard.

Op verandervanenergie.nl kunnen alle Nederlandse energieleveranciers met elkaar vergeleken worden. Zet maximaal 3 pakketten naast elkaar en vergelijk ze op prijs en producteigenschappen. Filter verschillende pakketten op contractduur, leveranciers en grijze of groene stroom. Bevalt een pakket u? Stap dan direct over! De overstap wordt voor u uit handen genomen. Er kan nu ook alleen vergeleken worden op groene stroom. Zo kan er dus een overwogen keuze worden gemaakt voor duurzame energie.

Op verandervanprovider.nl kunnen alle Nederlandse providers worden vergeleken. Ook hier kunnen maximaal 3 abonnementen naast elkaar worden gezet om alle specificaties met elkaar te vergelijken. Prijzen worden getoond als maandprijs maar ook als totale jaarprijs. Zo moet het volledig duidelijk zijn wat er precies betaald wordt voor een bepaald abonnement. Bevalt een internet, tv- en of telefoniepakket u? Bestel het dan direct en de overstap wordt ook hier voor u uit handen genomen.

Beide sites hebben geen banden met leveranciers en/of providers en vergelijken 100% objectief. Ze zijn voorzien van het Qshops keurmerk, hebben gratis terugbelopties en beschikken over een uitstekende en professionele klantenservice via zowel email als de telefoon. De sites maken onderdeel uit van netnotion.nl b.v. In de toekomst moeten er meer sites volgen om het overstappen in andere branches te bevorderen.

Over netnotion.nl;
netnotion.nl b.v. is een jong en echt Rotterdams bedrijf gespecialiseerd in online vindbaarheid en e-commerce concepten. netnotion.nl is gevestigd aan de Schiekade 133 te Rotterdam. Naast verandervanprovider.nl en verandervanenergie.nl is er ook nog verandervanhypotheek.nl om hypotheek offertes op te vragen. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

netnotion

netnotion.nl verzorgt online vindbaarheid en is specialist in organische vindbaarheid.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief