Veelgebruikte relatiegeschenken die effectief uw reclameboodschap overbrengen!

USB relatiegeschenken
Wie maakt er hedentendage geen gebruik van? De USB Stick. Laat de USB Stick opdrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam en uw klant denkt elke dag aan u! De USB-stick is er in alle mogelijke verschillende soorten en maten. Er zijn duurzame USB-sticks die gemaakt zijn van gras-bamboo of van papier. Een ‘groen’ artikel aan uw relaties meegeven wordt altijd gewaardeerd. Maar ook usb-sticks met een fan of met een klein zoeklichtje zijn te verkrijgen. Bovendien zijn er ook USB-sticks met voicerecorder verkrijgbaar met ingebouwde microfoon waarmee u tot 35 uur lang kunt opnemen, bijzonder geschikt voor vergaderingen, seminars en persoonlijke notities.

Fietszadelhoes bedrukt
U zit er bovenop maar het is zeer zeker een duidelijk aanwezige reclamedrager, de fietszadelhoes! Goed te gebruiken als relatiegeschenken of als promotioneel artikel bij onder andere een fietsevenement, beurs, scholen en stations. De fietszadelhoes is 190T nylon en heeft een pu coating aan de binnenzijde. De hoes heeft een afmeting van ca. 26 x 21 cm en is leverbaar in de kleuren: zwart, wit, geel, oranje, rood, roze, limegroen en kobaltblauw.

Overige populaire relatiegeschenken
De top 5 van veel bestelde promotieartikelen wordt aangevuld met een compact en slim notitieboekje met kunstlederen omslag die te bedrukken is met uw logo of tekst. Vanzelfsprekend is ook de pen, zowel de goedkope als de meer exclusieve, vertegenwoordigd in de top 5 meest populaire relatiegeschenken. De top 5 meest populaire relatiegeschenken wordt afgemaakt met een eigentijds Golfparaplu, die uw relaties droog houden en tegelijkertijd uw reclameboodschap effectief overbrengen.

Van Heijster relatiegeschenken biedt u een zéér ruim en doelgericht assortiment bedrukte promotieartikelen waarmee u uw relaties aangenaam kunt verrassen, collega’s kunt motiveren of kunt gebruiken voor een (sales)actie. Zoek eenvoudig via deze uitgebreide webshop naar uw gewenste relatiegeschenken en plaats online uw bestelling. Uiteraard kunt u ons ook bellen via 0478 – 55 73 00 voor vragen, advies of om uw bestelling door te geven.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief