Van kruiwagen naar vrachtwagen na meer dan 200 jaar

Wat is 1795 begon met een mobiele slijpkruiwagen is uitgegroeid naar een mobiele slijpwerkplaats gehuisvest in een Mercedes Atego vrachtwagen. Niet zo maar een mobiele slijpservice, maar een innoverende mobiele slijpwerkplaats die zich standalone kan voorzien van elektrisch en krachtstroom slijpmachines kan aandrijven tot 12Kw. Het is van belang om met deze stabiele mobiele slijpwerkplaats de behouden kwaliteit te kunnen waarborgen!

De Hollandse Slijpservice is geen onbekende in de wereld van het slijpen van messen en scharen. Al sinds 1795 zit de familie Passieux uit Goes in het vak. Dit familiebedrijf heeft generatie op generatie de slijptechniek verfijnd. Zo is er door de jaren heen een slijptechniek ontwikkeld die door geen andere slijperij of fabrikant wordt toegepast. Alle te slijpen gereedschappen worden op eigen ontwikkelde slijpmachines geslepen en geconditioneerd om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Om zakelijke klanten zoals Horeca, instellingen, scholen en voedingsverwerkende industrieën beter in hun behoeftes te voorzien wordt de eerste mobiele slijpservice ingezet. Uit ervaring en marktonderzoek is gebleken dat de zakelijke klant moeilijk zijn gereedschappen kan missen via de huidige dealer slijpservicepunten.  De Hollandse Slijpservice is marktleider die bekent staat als kwalitatief de beste slijper. Een combinatie van eeuwen oud vakmanschap, kennis en de modernste machines zorgen voor een ongeëvenaarde slijpkwaliteit. Van fabrikanten en leveranciers tot sterrenkoks en tv koks, iedereen geniet van de topkwaliteit van de Hollandse Slijpservice.

Na een proefronde in de provincie Zeeland kunnen zakelijke klanten uit de provincies Gelderland en Overijssel  gebruik maken van de Mobiele Hollandse Slijpservice en tegen gereduceerd tarief op locatie  messen laten slijpen. Tijdens een bezoek van de Mobiele Hollandse Slijpservice wordt de klant voortijdig geïnformeerd over de conditie van de te slijpen messen of scharen.  Een prijs vooraf en geen verrassingen achteraf. Op de routes die gereden worden zijn altijd leensets met messen verkrijgbaar, zodat de klant niet met lege handen komt te staan en verder kan met zijn werk.  

De eerste mobiele slijpwerkplaats wordt ingezet in de provincies Gelderland en Overijssel. Het is de bedoeling om in de toekomst in alle provincies een mobiele slijpwerkplaats van de Hollandse Slijpservice in te zetten.

Meer informatie 0113-567305 of bezoek de website www.hollandseslijpservice.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Jeffrey Passieux

http://www.hollandseslijpservice.nl

Eigenaar van de Hollandse Slijpservice

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief