Van California en Rio tot Doha en de prefectuur Aichi: Rondom de wereld in 100 blogs

(Hamburg, 24 februari 2016) Taalportaal bab.la is verheugd om de resultaten van de achtste editie van de Top 100 Internationale Uitwisseling en Expats Blog Competitie of IX16 te kunnen aankondigen. Met meer dan 300 deelnemers uit de hele wereld en 5.560 gebruikersstemmen heeft IX16 wederom nieuwe mijlpalen bereikt, zowel wat betreft deelnemers als stemmers.

 

De favoriete blog van de bab.la gebruikers dit jaar is Brasileiras Pelo Mundo, een blog die meer dan 70 vrouwelijke expat columnisten uit de hele wereld bij elkaar brengt. Met iets meer dan 11% van de stemmen is deze Braziliaanse blog de overduidelijke winnaar en waardige opvolger van E-Dublin, de winnaar van de vorige editie. Nummers twee en drie zijn de Filipijnse digitale nomade en onderneemster Aileen Adalid en de Portugese blogger Felipe Morato Gomes. Twee echte reisexperten: Aileen reist al sinds haar 21ste fulltime, en Felipe is maar liefst twee keer op wereldreis geweest! De beste tien blogs op de ranglijst worden online taalcursussen aangeboden door Babbel.

 

“De competitie dit jaar geeft een indruk van hoeveel verschillende reisblogs er te vinden zijn online, van professionele bloggers met duizenden lezers tot reizigers die een persoonlijke blog bijhouden voor vrienden en familie”, legt Brigitte van de Pas (Projectmanager IX16) uit. “De 100 winnende blogs komen uit de hele wereld, van Noord en Zuid Amerika tot het Midden-Oosten en het Verre Oosten. Omdat digitale nomades, expats, uitwisselingsstudenten en wereldreizigers allemaal vertegenwoordigd zijn in de Top 100 zal iedereen die van lezen over reizen en wonen in het buitenland houdt wel een aantal blogs naar zijn of haar wens vinden in bab.la’s IX16!”.

 

De uiteindelijke ranglijst voor de Top 100 Internationale Uitwisseling en Expats Blogs 2016, met een Google Map met de locatie van de bloggers uit de Top 100, is te vinden op:

 

http://nl.bab.la/nieuws/top-100-international-exchange-experience-blogs-2016

 

Over bab.la:

bab.la (http://bab.la/) is een interactief taalportaal, dat meertalige woordenboeken, lessen vocabulair, taalquizen en taalspelletjes gratis aanbiedt. Het is momenteel beschikbaar in 28 talen (Engels, Arabisch, Chinees, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Esperanto, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Swahili, Zweeds, Thais, Turks en Vietnamees). De website hanteert een wiki-style model waarbij gebruikers inhoud kunnen bijdragen en feedback kunnen geven. bab.la werd in 2007 opgericht door Dr. Andreas Schroeter en Patrick Uecker. Sinds april 2015 is bab.la onderdeel van de Oxford Dictionaries familie van Oxford University Press.

 

Contact:

Brigitte van de Pas

Email: brigitte [at] bab [dot] la

Telefoonnummer: +49 (0)40 707080950

bab.laGmbH | Alter Fischmarkt 5 | 20457 Hamburg | Germany

Twitter: @babla |Facebook: http://www.facebook.com/babla.languages |Google+: bab.la

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Brigitte van de Pas

http://bab.la

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief