Unilin Pir voor de juiste isolatie

Bent u opzoek naar het juiste isolatie materiaal voor uw platte of hellende dak? Unilin Pir ook wel Utherm Roof Pir is hiervoor het perfecte isolatiemateriaal. Unillin Pir is een isolatiemateriaal wat geproduceerd wordt door UNILIN Insulation die hier in gespecialiseerd zijn. In vergelijking met andere materialen heeft PIR isolatie zeer gunstige kenmerken. PIR isolatie is slanker, eenvoudiger te verwerken en vochtongevoelig.

De PIR isolatieplaten hebben een lambdawaarde van 0,022 W/mK gebaseerd op CE markering en garanderen u zo de beste keuze om elk type gebouw snel luchtdicht en energiezuinig te isoleren. Lambda-waarde (λ-waarde) is de mate van geleidend vermogen. Dit betekend hoe lager de Lambda-waarde, hoe beter het materiaal isoleert.

Bij Unilin Pir is deze waarde zeer laag in verhouding met andere isolatie materialen. Waardoor de platen zeer slank kunnen blijven. Dit is ook met de verwerking makkelijker. Je kunt meer isolatieplaten vervoeren doordat er meer ruimte is in uw bedrijfsbus en doordat het licht van gewicht is zijn deze platen makkelijker te verwerken zonder hulpmiddelen. Daarnaast hoeft er voor het isoleren van een dak of spouw muur minder materiaal verwerkt te worden ten opzichte van EPD en minerale wol.

Doordat de isolatieplaten erg slank zijn kun je het materiaal ook makkelijk zagen of snijden. Hierdoor kun je heel eenvoudig de juiste formaten verkrijgen. De PIR isolatieplaten zijn zo sterk dat je er zelfs overheen kan lopen, hierdoor zou het materiaal niet beschadigen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...
  • Martine10 schreef:

    Het is natuurlijk verstandig om isolatiematerialen in een droge omgeving op te slaan of te verwerken. Maar in de bouw kan daar niet altijd rekening mee gehouden worden. Ook het weer hier in Nederland is niet altijd gunstig voor de bouw. Vocht heeft voor isolatiemateriaal een negatieve invloed op de thermische prestaties. PIR isolatiemateriaal heeft ten opzichte van andere isolatiematerialen het laagste water absorptieniveau. Het verliest dus geen thermische isolatiewaarde wanneer er vocht bij zou komen. Dit is handig als je een lekkage hebt doordat bijvoorbeeld de Icopal Universal dakbedekking niet goed is geplaatst of het Zink maatwerk niet goed is aangesloten. Door gebruik van Unilin Pir ook wel Utherm Roof Pir is het niet direct nodig om de isolatie te vervangen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Martine10

https://www.goldiesreclame.nl

Wij zijn gevestigd in Eindhoven. Of het nu gaat om conceptontwikkeling, huisstijl, website, webshop, of marketing campagne. Wij hebben de kennis, de middelen én het enthousiasme in huis om je bij al jouw reclame van dienst te kunnen zijn! Creatie is dan ook onze ware kracht. Wij kunnen als geen ander een idee omzetten naar een tastbaar product. Waardevolle ideeën zijn onlosmakelijk met ons werk verbonden. Want zonder goed idee, geen goed resultaat.Webdesign EindhovenTrouwceremoniePrachtig trouwenHuisstijlHuisstijl ontwerpenLogo ontwerpenWebdesign

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief