Unieke Vuurwerk Demoshow in Den Haag naast de Haagse Hogeschool

Kent u de situatie dat u in een vuurwerkwinkel staat en eigenlijk niet weet wat u wilt kopen. Bij de meeste zaken komen de verkopers niet verder dan: het gaat de lucht in en het knalt! Wij hebben ervaren gecertificeerde verkopers in dienst. Die u alles kunnen vertellen over vuurwerk van het productieproces tot aan alle uitwerkingen.

 

Op vrijdag 22 december 2017* om 19.00 uur is een mooie selectie van wat we verkopen te zien op onze spectaculaire VUURWERKSHOW met een spetterende finale! Naast de Haagse Hogeschool te Den Haag.

 

Organisator Lekkerknallen.nl VUURWERK wil met de show aantonen dat illegaal vuurwerk overbodig is geworden. “Compoundboxen, de zogenaamde ‘doorlontboxen’ en professionele vuurwerkcakes zijn nu volop legaal te koop tegen scherpe prijzen. Ongelooflijk mooi, op soms wel 30 tot 40 meter hoogte en met keiharde knallen!” Het zwaardere vuurwerk is volkomen veilig, maar vraagt wel extra aandacht bij het afsteken. Eenvoudige maatregelen kunnen verwondingen voorkomen, aldus Dick Vrolijk van Lekkerknallen.nl.

 

De organisatie hoopt veel publiek te trekken voor de ‘legale’ vuurwerkshow. Zo kan straks het nieuwe jaar beginnen met een knallend en veelkleurig luchtruim zonder loeiende sirenes. Op bent u van harte welkom. Gezien de locatie, de show en het tijdstip is dit evenement zeer geschikt voor het hele gezin, dus ook voor de allerkleinsten is het een mooi schouwspel. Na de show is iedereen welkom in de showroom aan de Goudiaankade 14 (5 minuten lopen) voor een warme chocolademelk.

 

Wie:                      Lekkerknallen.nl (Happy Copy)

Wat:                      Vuurwerkshow 2017

Waar:                   Naast de Haagse Hogeschool en achter Station Hollands Spoor

te Den Haag

Wanneer:           Vrijdag 22 december 2017 om 19.00 uur

Entree:                 Geheel GRATIS!

 

*Bij slecht weer woensdag 27 december 2017

 

 

 

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Als u een fotograaf / cameraman / verslaggever langs stuurt zal deze passend beloond worden J

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dick Vrolijk , tel 070 445 00 37 / 06  55 18 78 15

info@happycopy.nl / info@lekkerknallen.nl

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Dick Vrolijk

http://www.lekkerknallen.nl

Ondernemer  Sinds 1996 met Copyshop Happy Copy en sinds 1997 verkopen we ook vuurwerk.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief