Unieke reizen naar Kashmir, Ladakh en Nepal

 

Xplore the Himalaya is een nieuwe reisorganisatie opgericht door een aantal Himalaya-liefhebbers met meer dan 20 jaar ervaring in de regio.

 

Zij specialiseren zich in reizen op maat voor koppels, kleine groepjes en families naar Nepal, India en,  Bhutan. Op een overzichtelijke website presenteren zij een aantal reisideeën die dan volledig naar je wensen gekneed worden. Naast de Himalaya-klassiekers als Everest en Annapurna, is er ook veel ruimte voor minder bezochte gebieden als Ladakh  en Kashmir in India.

 

Doordat Xplore the Himalaya met rechtstreekse contacten ter plaatse werkt, is de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal. Een 16-daagse reis naar Nepal bijvoorbeeld kan al van € 978 (zonder vluchten).

 

Xplore the Himalaya heeft ook groepsreizen naar Nepal en Ladakh.

 

Een eerste groepsreis vertrekt bijvoorbeeld op 16 maart 2014 naar het Basiskamp van de Everest. Deze sportieve tocht voert over 3 hoge passen naar de meren van Gokyo en naar het Basiskamp. Een klein Nederlandstalig gezelschap wordt begeleid door lokale sherpa’s die de streek door en door kennen. De 21-daagse reis kost € 2225. Hierin zijn de vluchten naar Nepal, binnenlandse vluchten, overnachtingen, maaltijden tijdens de trektocht, permits, dragers voor de bagage en begeleiding door een gids inbegrepen.

 

Ook tijdens de komende paasvakantie worden al groepsreizen gepland. Ondermeer een lichte, cultureel gerichte trekking in de heuvels van de Annapurna (16 dagen, € 2430) en een sportievere reis specifiek voor jongeren naar het Basiskamp van de Annapurna (16 dagen, € 2095).

 

Info over het nieuwe reisaanbod op de website van Xplore the Himalaya

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rik Van Belle

http://www.xplorethehimalaya.be

44 jarige wereldreiziger die sinds kort een eigen gespecialiseerde reisorganisatie opstartte uitsluitend voor reizen naar India , Nepal en Bhutan.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief