Trucs om je fiets minder te laten wegen

Als we het hebben over het gewicht van de fiets, verwijzen we naar een van de grootste obsessies van fietsers. Het uitgeven van rekeningen en tickets op wielen, stuur of pedalen is in veel gevallen gerechtvaardigd als dit zich vertaalt in een vermindering van het totale gewicht. Het verwijderen van het gewicht van de fiets is een van de sterke punten van de fans van het materiaal en de nieuwe technologieën in het algemeen. Deze echte “techneuten” kennen de gewichten van de overgrote meerderheid van componenten en behoren tot hun “vaardigheden” om echte follies te maken in de assemblages van de fietsen.

Als u veel ronden rijdt, maar nog steeds niet weet hoe u het gewicht van uw fiets goedkoop en zeer snel kunt verlagen, is het advies dat we hier voorstellen mogelijk interessant voor u. We presenteren verschillende opties om een ​​paar extra grammen te verminderen voor je mountainbike of je racefiets met de bedoeling dat de gewichtsverhoudingsratio meer is dan je rol in de volgende opstijghaven.

Flessenhouder

Het lijkt misschien dwaas, maar dat is het niet. Niemand is gefixeerd op de flessenhouder van de fietsen en vaak lijkt het erop dat de flessen goed zijn bevestigd. Nou, in dit kleine supplement kun je een paar grammen aftrekken van de fiets, heel belangrijk en heel snel. Voor minder dan 10 euro kun je flessen kopen met heel weinig gewicht.

De covers

Onbetwistbaar element in elke fiets, of het nu een weg- of mountainbike is en met een goede aankoopkeuze, kan u ook helpen gewicht te verwijderen. Het wisselen van banden op je fiets is om de zoveel tijd verplicht, dus je zult geen afzonderlijke investering van geld hebben. Zowel voor mountainbike als voor de weg zijn er veel daken die u kunt krijgen in uw dichtstbijzijnde winkel of online in grote internetwinkels.

Het zadel

Dit moet comfortabel zijn, maar als we ook een goede keuze maken, kan dit ons helpen het gewicht op onze fiets te verlagen. We spreken van een heel bijzonder element en hoewel de anti-prostaatzadels meer gaan verkopen in de sector dankzij hun belangrijke voordelen, hebben de zadels van alle leven of meer universeel nog steeds een belangrijk marktaandeel. Of je nu mountainbiket of op de weg oefent, je vindt in online winkels veel van de twee soorten die we bespreken.

Uw smartphone of fietscomputer, in goede handen

Er zijn er maar heel weinig die niet verslaafd zijn aan de mobiele apps of GPS die u alle gegevens van uw route vertellen en die vrijwel de verplichting met zich meebrengen om het stuur voort te zetten met een GPS-computercyclus of smartphone om de activiteiten bij te houden. De steunen worden steeds minimalistischer en kleiner en kunnen de oude steunen overleven en je helpen kostbare grammen op de schaal te krassen.

Het pedaal

Dit is nog een heel bijzonder element op elke fiets. Sommige nieuwe fietsers geven er de voorkeur aan om de platformpedalen (levenslang) te houden, terwijl de meer fans meer geneigd zijn door de automatische pedalen. We raden aan dat je om de zoveel tijd op zoek gaat naar nieuwe die je helpen om het gewicht van je fiets een paar gram extra te verlagen.

Wielsloten

Het is waar dat de wielen onmiskenbaar een aanvulling vormen als het gaat om het verminderen van het gewicht op een fiets. Het budget om een ​​goede set wielen te krijgen is meestal behoorlijk hoog. Juist in deze bijzonderheid presenteren wij u een goedkoop en intelligent alternatief. Het vervangen van de sloten van uw wiel kan een geweldige optie worden in uw doel om het gewicht van uw fiets te verminderen.
De wielen met een laag middenbereik worden geleverd met zeer eenvoudige en zware sluitingen, dus het kopen van een beter compatibel wielblok kan heel interessant zijn.

Eet gezond

Het verwijderen van het gewicht van de fiets is erg goed, vooral als het voor een goede prijs is. Maar een geweldige manier om gewicht te verwijderen, is ook om de darmen een beetje te verlagen en het gewicht naar ons eigen lichaam te verwijderen. Fietsen is een van de beste sporten om af te vallen en, na een patroon van gezond eten, is het waarschijnlijk dat je naast een paar kilo’s ook veel meer energie en kracht voelt. Als u een beetje voor de maaltijden zorgt, ziet u ongetwijfeld onmiddellijk een toename in de prestaties.


Nu u weet hoe u uw fiets minder zwaar kunt maken, krijgt u hem voor de beste prijs in uw dichtstbijzijnde winkel of online in de Helliot Bikes online fietsenwinkel. In aanvulling op mountainbikes en over de weg, kunt u voor hun geweldige aanbiedingen vaste en elektrische fietsen krijgen voor geweldige prijzen. Ik zie je morgen!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief