Tradedoubler sluit exclusieve marketing-overeenkomst met CruiseReizen.nl

Tradedoubler, de specialist op het gebied van performance-based affiliate marketing en technologie en CruiseReizen.nl, expert in Cruise-vakanties, hebben een exclusieve affiliate marketing-overeenkomst gesloten. Doel van de samenwerking is het verhogen van de online sales voorCruiseReizen.nl, via Tradedoubler’s affiliate-partners uit de Travel industrie, met een kwalitatief & groot bereik.

De cruisemarkt is wereldwijd het snelst groeiende onderdeel van de reisbranche. Door het inzetten van affiliatemarketing via Tradedoubler is CruiseReizen.nl nu in staat, haar huidige marktpositie te verstevigen en haar concurrentiepositie te verbeteren. Door de exclusiviteit is een effectieve samenwerking mogelijk en kunnen de gezamenlijke doelen optimaal worden gerealiseerd. In de nieuwe samenwerking werkt Tradedoubler continu aan de optimalisatie van de resultaten voorCruiseReizen.nl, met speciale acties voor de aangesloten publishers.

“Deze overeenkomst met CruiseReizen.nl geeft ons het wederzijdse vertrouwen in een prachtig resultaat met veel groeipotentie voor de toekomst, voor onze publishers, CruiseReizen.nl en onszelf”, zegt Govert van Eerde, Country Manager van Tradedoubler Nederland.

“Door middel van een exclusieve samenwerking willen wij met Tradedoubler en haar affiliates een langdurige samenwerking opbouwen.” zegt Faizal Jung Siddiqui, Directeur, CruiseReizen.nl B.V. “De focus ligt op kwaliteit, aanbod en excellente service. Samen met Tradedoubler bieden wij een compleet programma aan: een zeer hoge affiliate vergoeding, veel marketing materiaal zoals een product feed en banners, persoonlijk contact en een betrouwbaar onafhankelijk technisch platform.”

Tradedoubler is internationaal marktleider op het gebied van performance based marketing en-technologie. Tradedoubler is in 1999 opgericht in Zweden en was daardoor een pionier op het gebied van affiliate marketing in Europa. Door het inzetten van strategische, internationale kennis en expertise op lokaal niveau, blijft Tradedoubler het meest succesvolle pan-Europese performance marketing bedrijf. We helpen 2000 adverteerders elke dag om hun bedrijfsdoelstellingen te halen door het inzetten van een kwaliteitsnetwerk van 140.000 publishers. Daarnaast zijn we het eerste netwerk met een geïntegreerde e- en m-commerce aanpak, waarbij o.a. de nieuwste technologie als In-App tracking wordt ingezet.Tradedoubler werkt in nauwe samenwerking met elke klant, zowel publisher als adverteerder, om zoveel mogelijk inkomsten te genereren en succesvol te zijn, zowel nationaal als internationaal. Tradedoubler is onder andere actief voor adverteerders als Expedia, Disney, Landal GreenParks en Sony. Het aandeel is ondergebracht op de Nasdaq OMX op de Stockholm Exchange. Meer informatie op http://www.tradedoubler.nl-nl

CruiseReizen.nl is dé Cruise Specialist van Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam verzorgt CruiseReizen.nl zonder boekingskosten en met de laagste prijsgarantie zee cruises over de gehele wereld. Wij zijn het Cruise Specialisten-team dat altijd een stapje verder gaat en zo bekend staat om haar uitmuntende klantenservice, meer dan 20.000 cruise aanbiedingen, excellente productkennis en een razendsnelle website. Door technologie te koppelen aan een persoonlijke touch, en door simpelweg te doen wat we leuk vinden, lopen we voorop. Eerlijk, transparant, vriendelijk, kennis van technologie en aandacht voor iedereen. Wij doen net dat beetje extra voor onze klanten, leveranciers en collega’s om een “wauw”-effect te creëren. CruiseReizen.nl werkt direct voor alle bekende Cruise Rederijen zoals: Norwegian Cruise Line, Disney Cruise Line, MSC Cruises, Carnival Cruise Lines, AIDA Cruises, Holland America Line, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruises, Hapag-Lloyd Cruises, Seabourn en vele anderen. CruiseReizen.nl BV is aangesloten bij de SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en IATA. Meer informatie op:http://www.cruisereizen.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sebastiaan Schild

https://www.cruisereizen.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief