Trade & Investment Center B.V. en het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering gaan samenwerking aan.

Per 1 november 2014 is de NCH Turkije Business Council officieel en treedt Trade & Investment Center B.V. (TIC) op als de officiële partner van het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) in Nederland en Turkije. De NCH Turkije Business Council heeft als doel bedrijven die zaken willen doen met Turkije te adviseren en te ondersteunen.

Nederland heeft ruim 400 jaar handelsbetrekkingen met Turkije en is een enorm groeiland met meer dan 70 miljoen inwoners. Bovendien is Turkije een land met een zeer strategische ligging op de grens van Azië en Europa en is het land van groot belang voor toegang tot andere landen in o.a. het Midden Oosten.

Nederlandse bedrijven realiseren zich steeds meer dat ze verder moeten kijken dan de Europese grenzen en Turkije met haar enorme potentie is een logische eerste keuze. Echter, veel Nederlandse bedrijven beschouwen Turkije als Europa en zij gaan zij er veelal van uit dat daar dezelfde regels gelden.

Michael Westenberg, Managing Partner TIC: “Turkije heeft verdragen met de EU en er zijn zeker overeenkomsten. Maar erg belangrijk in het succesvol zaken doen met Turkije is een juiste interpretatie van de Turkse geschreven en ongeschreven regels. Deze staan vaak los van de Europese verdragen. Een gedegen voorbereiding  en effectieve entree strategie zijn dus noodzakelijk”.

Jan Siemons, Managing Director NCH: “Turkije is een interessant land, aangezien er substantiële onbenutte potentie is voor de BV Nederland. Internationaal ondernemen is een uitdaging, maar biedt ook een nieuwe kans om uw bedrijfsactiviteiten en uw afzetmarkt te vergroten. Inzicht in de echte kansen en goed risicomanagement zijn belangrijke succesfactoren. Samen met onze partner “Trade & Investment Center” heeft het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) de Turkije Business Council opgezet waar bedrijven die de Turkse markt willen betreden terecht kunnen met hun concrete vraagstukken.

Trade & Investment Center B.V. (TIC) is in 2003 opgericht en biedt een breed scala van diensten aan op het gebied van marktentree en business development, aan bedrijven die willen groeien en internationaliseren in zowel Turkije als Nederland. Door bedrijven bij te staan of het overnemen van activiteiten op o.a. het gebied van marktentree, marketing, sales, inkoop, (juridisch) advies en accounting & tax heeft TIC zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardige partner van vele bedrijven die Turkije met succes hebben betreden. TIC heeft kantoren in Amsterdam en Istanboel en heeft een wijd netwerk aan agenten en partners.

Het NCH is vanaf 1946 uitgegroeid tot de belangrijkste netwerkorganisatie voor ondernemers die internationaal actief (willen) zijn. Het NCH is hét platform voor het Nederlandse bedrijfsleven dat internationaal actief is of de ambitie heeft dit te worden. Zakelijke relaties en contracten worden tot stand gebracht tussen Nederlandse ondernemingen en buitenlandse bedrijven, zowel in Nederland als op buitenlandse markten met als doel de internationale marktpositie van het Nederlandse bedrijfsleven te versterken en tot transacties te komen. Het NCH zorgt voor doelgerichte promotie en benutting van kansen door het organiseren van hoogwaardige handels- en investeringsbevorderende activiteiten, zoals handelsmissies, beursdeelnames, netwerkbijeenkomsten, sparringsessies met ervaren exporteurs en investeerders en conferenties met beslissers.

—————————–

—————————–

Voor meer informatie, neem contact op met Nicole Dutrieux

T: +31 6 2122 5742 / +90 534 507 2654

E: nicole@trade-investment-center.com

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

TICTurkey

TICTurkey

http://www.trade-investment-center.com

Trade & Investment Center (TIC) was founded as a Dutch foundation in 2003 by the municipality of Rotterdam, Rabobank Rotterdam, the Chamber of Commerce Rotterdam and the Rotterdam Port Authority. After operating as a foundation for seven years TIC Turkey was privatized by Michael Westenberg, Benno Op ten Berg and Hans Krielen in 2010. Trade & Investment Center BV continued some of the foundation's activities.    As a Business Development service provider Trade & Investment Center B.V. (TIC) provides a wide range of services to corporations, sme’s and governmental institutions that want to gain market access to Turkey and the Netherlands. TIC has its own representative office in Amsterdam (TheNetherlands) and Istanbul (Turkey) and a widespread network of agents and alliance partners in various other emerging markets to perform similar services for its clients and partners.   Based on its multi-discipline experience and network TIC supports organizations in entering the Turkish & Benelux market, innovation, in developing new product-market combinations and in turning new ideas into business. TIC advises on business targets, establishes the necessary relationships in Turkey and the Netherlands and provides all needed support during pre-sales, after-sales, entity establishment, supply-chain management and various stages of market development.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief