Toename van echtscheidingen na de feestdagen

Helaas hebben de gezellige feestdagen ook dit jaar weer een keerzijde. Het aantal aanvragen voor echtscheidingen stromen al weer binnen. Hoe kan dit toch? Is dit te verklaren? Bij Kamphuis en Rijsdam Advocaten zien wij uiteenlopende redenen, maar het gaat voornamelijk om de volgende gevallen:

– Ouders met kinderen  stellen hun scheiding vaak uit tot na de feestdagen;

– Voor mensen zonder kinderen is het de ‘algemene ontevredenheid’ of omdat de liefde simpelweg over is. Toch geven deze mensen het vaak nog een kans tijdens de feestdagen om te kijken of er toch nog iets te redden is.


– De meest voorkomende reden is dat (werkende) mensen het niet meer gewend zijn om langere tijd met elkaar door te brengen tijdens de kerstvakantie. Dit fenomeen zien we ook steeds vaker tijdens de zomervakanties.

Welke reden iemand ook heeft, een echtscheiding is een moeilijk en emotioneel proces. De advocaten van Kamphuis en Rijsdam Advocaten zijn gespecialiseerd in het familierecht en kunnen u op professionele wijze begeleiden bij uw echtscheiding.

Kamphuis en Rijsdam Advocaten zit gevestigd in het centrum van Leiden aan de Lammermarkt 206.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Linda Rijsdam

http://www.kamphuisrijsdam.nl

Kamphuis en Rijsdam Advocaten is een advocatenkantoor welke is gevestigd in het centrum van Leiden. Kamphuis en Rijsdam Advocaten voert een algemene praktijk met een hoge mate van specialisatie binnen diverse rechtsgebieden.     

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief