Toekomst van marketing & communicatie

MC-OWN2050

Wat is de toekomst van het marketing- en communicatievak? Er zijn veel ontwikkelingen gaande, waarbij technische innovaties, digitalisering en internationalisering sterk van invloed zijn op de vakuitoefening. In ‘Marketing & communicatie op weg naar 2050′ komen koplopers en experts aan het woord die vanuit de praktijk hun visie vertellen over.

20.000 unieke exemplaren
Het magazine is in een gedrukte oplage van 20.000 exemplaren verspreid, in gepersonaliseerde vorm! Dus elke ontvanger kreeg z’n unieke exemplaar op eigen naam (en eigen foto). Marketingacties gericht op het individu, is onder meer een ontwikkeling die niet te stoppen is. De uitgever van het blad speelt er zo op in. Het is ook uniek dat de lezersdoelgroep bereikt is door op functienaam te selecteren vanuit LinkedIn, zodat ten minste alle eindverantwoordelijken voor marketing en communicatie een exemplaar konden ontvangen.

Digitale editie
Naast de geprinte versie, is ook een online versie gemaakt. Die is kosteloos te bekijken via http://www.geenbladvoordemond.nl/mc2050. Wel wordt je vooraf inloggen met je LinkedIn account, zodat ook de digitale editie je persoonlijk welkom kan heten.

Onderwerpen
In het magazine kom je toekomstverhalen tegen over big data, virtual reality, drukwerk, digitale privacy, uitgeefproducten, beurzen, signing, communicatie, e-commerce, internationalisering, seo, neuromarketing, social media, opleidingen, postcards, mediaplanning, b2b-marketing en customer journey mapping.

Aanmelden
Behalve het online magazine kosteloos bekijken, kun je je ook aanmelden voor gratis ontvangst van de gepersonaliseerde gedrukte versie: www.geenbladvoordemond.nl/formulier.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geen Blad voor de Mond

Geen Blad voor de Mond

http://www.geenbladvoordemond.nl

Geen Blad voor de Mond is een conceptontwikkelaar in uitgeefproducten. We bedenken en maken vernieuwende media, in zowel gedrukte als digitale vorm.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief