Tips bij het kopen van terrasstoelen

Het is nog wel winter, maar als de lage temperaturen achterwege blijven, ga je toch nadenken over het nieuwe seizoen. In dit artikel geven we u een aantal tips over hoe u de beste keuze kunt maken bij het kopen van nieuwe terrasstoelen. Er zijn veel verschillende bedrijven die terrasstoelen verkopen, waardoor u al snel het overzicht kwijt bent. Aan de hand van onze tips, maken we het voor u hopelijk makkelijker om een goede keuze te maken, waar u jarenlang plezier van hebt!

​Tip 1: Wie gebruikt de terrasstoelen?

​Een van de belangrijkste zaken is natuurlijk de doelgroep en de functie van de terrasstoelen, het maakt natuurlijk wel verschil of de stoel heel vaak gebruikt wordt en er veel mee gesjouwd wordt, of dat het gaat om een setje terrasstoelen die rustig op uw terras staan. U kunt zich vast voorstellen dat een terrasstoel voor bijvoorbeeld een horeca terras, welke het hele jaar gebruikt wordt, van zwaardere kwaliteit moet zijn dan een terrasstoel bij u thuis, die alleen in de zomermaanden gebruikt wordt.

U dient ook rekening te houden met hoe u de stoelen wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld een klein terras heeft of een balkon, kan het handig zijn dat de terrasstoelen inklapbaar zijn.

Tip 2: Bepaal het juiste materiaal

​Terrasstoelen zijn er in diverse materialen, denk aan houten terrastoelen, metalen terrasstoelen of kunststof terrasstoelen. Ook hier geldt; denk goed na hoe u de stoelen wilt gebruiken, zodat u kiest voor de juiste type stoelen. Als u de stoelen regelmatig wilt verplaatsen, kunt kiezen voor kunststof stoelen of lichtgewicht metalen terrasstoelen. Deze zijn namelijk niet zwaar, waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Bij het kiezen voor houten terrasstoelen is het aan te raden om deze ‘s winters binnen te zetten, zodat de tuinstoelen niet blootgesteld worden aan weersinvloeden zoals wind regen. U moet er dan natuurlijk wel ruimte voor hebben om ze op te bergen. Anders kunt u overwegen om een terrasstoel beschermhoes aan te schaffen.

​Tip 3: Kies de juiste kleur

​Denk bij de aanschaf van nieuwe terrasstoelen ook goed na over welke kleur u kiest. Natuurlijk zijn tuinstoelen in diverse kleuren verkrijgbaar, maar misschien vindt u die mooie gele stoel volgend jaar wel minder mooi. Het beste is om de kleuren dan met accessoires te benadrukken, maar bij de tuinmeubelen te kiezen voor een neutrale kleur, zoals zwart, grijs of wit. Je kunt dan leuke gekleurde kussens, kleedjes of andere accessoires gebruiken om het leuk aan te kleden.

Tip 4: Kies voor een comfort bij uw terrasstoelen

Een vaak vergeten ding bij de aanschaf van tuinstoelen zijn de kussens. Als u een mooie en functionele terrasstoel heeft uitgezocht wilt u er natuurlijk wel fijn op kunnen zitten. Natuurlijk zijn veel stoelen geschikt om zonder kussens prima op te zitten, maar voor wat comfort zijn kussens wel aan te raden. Er zijn dikke kussen verkrijgbaar die erg licht zijn. Het voordeel van dit soort kussens is dat ze vaak snel droog zijn als je onverhoopt nat worden. Hierdoor krijgt schimmel geen kans.

​Tip 5: Test de stoelen voor aanschaf!

Tegenwoordig kunt u van alles online kopen. Natuurlijk geeft dat veel gemak, want u hoeft de deur niet uit om een bestelling te doen. Echter bij het kopen van terrastoelen is het toch echt raadzaam om de stoelen te testen. Ook al zijn de beschrijvingen en foto’s nog zo mooi, u weet pas echt of de stoel bevalt als u deze getest heeft!

​Bezoek onze showroom

​We hopen dat bovenstaande tips u helpen om een juiste keuze te maken bij de speurtocht naar nieuwe terrasstoelen. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom om een advies op maat te krijgen en de verschillende tuinstoelen te testen. ​Daarnaast kunt u ook op onze website het assortiment terrasstoelen en verwanten bekijken.

Naast terrasstoelen kunt u bij Luxe Outdoor ook terecht voor onder andere tuinmeubelen, steigerhouten meubelen, loungesets en andere buitenleven artikelen.

Stegeman Luxe Outdoor

​Holtmark 2A
7217 PP Harfsen
​06 – 19368204​
​www.luxeoutdoor.nl
​info@luxeoutdoor.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Thomas JAnsen

http://www.kriston.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief