Tibetaanse kunstenares , Zhou Hua, komt voor eerste keer naar Europa voor een unieke expositie.

Binnenkort is er een unieke expositie van Zhou Hua, een Tibetaanse kunstenares, die de Tibetaanse cultuur pakkend op een schilderij kan vereeuwigen. Deze expositie zal plaatsvinden bij J.A.J.A. Schilderij, Zoutstraat 4 te Eindhoven.

 

De tentoonstelling wordt geopend op 27 oktober om 9.00 uur en duurt slechts twee weken. Na succesvolle shows in Canada, Azië en Amerika is Europa de volgende stap in haar succesvolle carrière.

Afgestudeerd aan de Tibetaanse universiteit afdeling kunst, opende Zhou Hua haar eigen galerij in Lhasa, Tibet. Zij is ook lid van het Tibetaanse kunstgenootschap.

Na een bezoek aan Zhou Hua’s galerie en de daaropvolgende ontmoetingen, ontstond het spontane idee een expositie van haar treffende Tibetaanse portretten te showen in Europa.

Om een indruk van Zhou Hua’s werken te krijgen, kunt u kijken op: www.mandarinfineart.com/huagd.htm

Bij J.A.J.A. Schilderijen is veel kennis als het gaat om het inlijsten van diverse kunstwerken. Daar zij onder andere voor verscheidene kunstenaars inlijsten. Om deze unieke samenwerking te bekrachtigen gaan ze haar verkochte werken gratis inlijsten. Hierbij heeft de klant de keuze uit 800 verschillende lijsten, uit voorraad leverbaar.

De showroom is speciaal met veel daglicht en door de sobere presentatie heeft het een laagdrempeligheid voor iedereen, zonder  verdere verplichtingen. Deze is voor deze tentoonstelling 7 dagen geopend. Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00, zaterdag van 9.00 tot 17.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00. U kunt er gratis parkeren voor de deur.

 

 

 

 

 

Contactgegevens:

J.A.J.A. Schilderijen

Zoutstraat 4

5612 HW Eindhoven

Tel: 040-2432081

www.jajaschilderijen.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Jochem van de Meulengraaf

http://www.jajaschilderijen.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief