The sound of Color in je huiskamer

Testbeeld introduceerde onlangs drie nieuwe werken genaamd: The sound of Color. Een serie Fine Art prints met drie verschillende grafische figuren Ze zijn geïnspireerd op de prachtige sculpturen en decoratieve gravures uit de Maya cultuur. Ze zijn harmonisch omgeven door lichte en donkergrijze Paisley-achtige vormen.
Het enige kleuraccent zit in de felgekleurde hoofdtelefoon die elk figuur beluistert. De werken danken hun naam aan dié specifieke kleur en het fenomeen synesthesie, waarin zintuigen zich op een bijzondere manier weten te mengen.  Adam Munsterman, de ontwerper van deze grafische werken: “Als je heel goed kijkt, dan kun je de kleur bijna “horen”. The sound of Magenta, Turquoise en Cornflowerblue.
De werken zijn in hoge resolutie – Fine Art – geprint op superdunne en matte polyester folie. Het heeft geen lijst maar een niet zichtbaar frame aan de achterkant. ( Xpozer, Reddot design winner) Hierdoor hangt het ontwerp superstrak en ongeveer 2 cm van de muur zodat er een slagschaduw en een zwevend effect ontstaat. Het resultaat is heel fraai en modern. Om het exclusieve karakter te behouden is de oplage beperkt.
De werken zijn te bekijken op the-sound-of-color.com/nl/
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Adam Munsterman

http://testbeeld.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief