Succes? Dit is je wake-up call !

 

Talrijke mensen zouden graag positief in het leven willen staan. Sta jij eigenlijk wel positief in het leven? Ben jij echt tevreden met waar jij nu staat? Je relatie? Je werk? Verdien jij hetgeen jij zou willen verdienen? Kun jij, reëel gezien, jouw dromen werkelijkheid laten worden? Nu of in de toekomst? Wat voor doel of doelen heb jij eigenlijk in jouw leven? Ben jij succesvol? Wil jij succesvol zijn? Herken jij jezelf hierin? Dit soort vragen husselen je vaak wakker. Het geeft je vaak een wake-up call.

 

Maar wat is eigenlijk succes? In de Van Dale staat; 1. goede uitslag; geluk 2. bijval. In ieder geval wordt succes in veel gevallen geassocieerd met financiële en materiële rijkdom. Verder kennen we succes natuurlijk in de sport, bij goede prestaties. Wil je succesvol zijn, of succes nastreven? Dan gaat het er niet om dat je heel véél dingen goed doet. Echter het is van belang dat jij uitgerekend een paar dingen goed doet. Als je je leven een wending wilt geven dan is het een must om prioriteiten te stellen. Wat jij eenvoudig weg moet doen is een overzicht maken met jouw doelen/wensen. Waarschijnlijk zal het een flinke lijst worden. Wat je dan moet doen is er een vijftal uithalen die je apart op een lijst zet.

 

Maar, wat is nou het verschil? Wat maakt sommige mensen succesvol en anderen niet? Succesvolle mensen doen andere dingen die niet succesvolle mensen doen. Iedere dag heeft 24 uur, wat doe jij ermee? Ga je bijvoorbeeld TV kijken of doe je aan persoonlijke ontwikkeling? Het zit hem ook niet in de kwaliteiten die iemand bezit. Of de kennis die iemand heeft. Een belangrijk verschil zit in het feit wat je doet met jouw kwaliteiten en jouw kennis. Doe je er niets mee? Dan is die bekwaamheid en geleerdheid in principe nul. Dus; Stel een paar duidelijke doelen! Besef wat je ervoor moet opofferen! Wil het! Geef je over aan je doel, FOCUS en doe wat nodig is! Team Bizzopp .  Happy people produce. Bored people consume. -Stephen Richards

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

teambizzopp

http://www.bizzopp.nl

Team Bizzopp heeft als missie het uitdragen van een positieve lifestyle en het creëren van een persoonlijke en ook zakelijk succesvolle omgeving. Onze blogs zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling die je kunnen helpen of je aan het nadenken kunnen zetten om aan jezelf en jouw eigen succes te werken. Bizzopp Opportunities biedt zowel ondernemers als particulieren een interessante mogelijkheid om (part-time) een eigen organisatie op te bouwen om daarmee een maandelijks residueel inkomen op te bouwen. Wij helpen je met het opbouwen van een blijvend inkomen, je staat er dus nooit alleen voor.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief