Studentbedrijf brengt unieke flessenwarmer op de markt

 

Een mobiele flessenwarmer voor onderweg, maar dan net iets anders. Eentje die niet werkt op elektriciteit, maar het doet wanneer de warme voeding nodig is. En daar hoeft geen stopcontact of wat dan ook voor aan te pas te komen. Onderweg in de auto, bus of trein, maar ook in de speeltuin of aan het strand is het product altijd te gebruiken. Studentbedrijf Nutrilutions introduceert: de Tepido Flessenwarmer.

De onderneming is opgezet in het kader van de Young Entrepreneurs Start-up 2012-2013 vanuit Stichting Jong Ondernemen en Hogeschool Windesheim te Zwolle. Dit project geeft een ideaal kijkje in de wereld van het bedrijfsleven. Zo is de Tepido Flessenwarmer gelanceerd in samenwerking met het Babyhuys Harderwijk, waar het product nu in de schappen ligt en online kan worden besteld in hun webshop.

 

De Tepido warmt zichzelf met het principe van het ‘natriumacetaat-verwarmertje’. Je kookt de Tepido, laat hem afkoelen en vervolgens is de hij klaar voor gebruik. Een dag, een week of zelfs een jaar later kan de Tepido worden geactiveerd, waarna deze 30 minuten lang een temperatuur van 52°C behoudt. Dit proces kan oneindig worden herhaald zolang het matje intact blijft. Een handige accessoire, want uit onderzoek is gebleken dat veel ouders buitenshuis hinder ondervinden bij het opwarmen van hun babyvoeding of melk.

 

Voor meer informatie over de Tepido Flessenwarmer en verkooppunten kunt u terecht op  www.tepido.nl. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen via info@tepido.nl.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Tepido

http://www.tepido.nl

Productinnovaties leveren voor de bereidingswijze van voeding.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief