Strandvakanties weer erg in trek

De zomer van 2011 stond en de reisbranche bekent als de zomer van de cultuur vakanties. Veel gezinnen trokken naar culturele steden en landen. De zomer van 2012 stond bekent als de zomer van de natuur vakanties. Veel gezinnen en stelletje trokken er op uit in de natuur. Maar de zomer van 2013 staat weer als vanouds in het thema van strandvakanties.

De strandvakanties zijn wel even heel stuk anders dan dat ze 10 tot 30 jaar geleden waren. In deze tijden waren er slechts een aantal bestemmingen en ging met vaker naar dezelfde plek. De vakantiegangers was ook al gauw tevreden met wat het had. De service was prima maar de faciliteiten lieten vaak te wensen over. Ook was het comfort van de kamer niet altijd even optimaal.

De strandvakantieganger a la 2013 is heel anders. Het typische profiel is een gezin of stelletje dat hard gewerkt heeft en op vakantie gaat om heerlijk te genieten en verwend te worden. Ze nemen niet meer genoegen met een ligbedje en een avondprogramma. De strandvakantiegangers van 2013 wil graag de hele dag door vermaakt worden en keer op keer verrast worden door spectaculaire faciliteiten van het hotel of resort. Het ligbedje wordt een loungebed en de versnapering wordt een cocktail.

Deze trend wordt ook door de verschillende resort eigenaren in bekende vakanties landen, zoals Turkije, Spanje en Griekenland, ook opgepikt. De hotels en resorts zijn druk aan het renoveren om aan al deze eisen van de gasten te voldoen. De nieuwe hotels die als paddenstoelen uit de grond schieten bieden een verbazingwekkend aantal luxe faciliteiten. Spa resorts, waterparken en chique lobbies zijn de standaard geworden aan de Turkse Riviera.

Is dit een goede ontwikkeling? Deze vraag kan met een volmondige “ja” beantwoord worden. De service van de resorts gaat omhoog en het plezier van de vakantiegangers neemt toe. Geen enkel resort kan achterblijven want de concurrentie ontwikkeld door. En allemaal voor het genot en plezier van u, de vakantieganger.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief