Start het nieuwe jaar met een nieuwe baan

Maar liefst 80 procent van de Nederlandse bevolking gaat altijd het nieuwe jaar in met een lijstje goede voornemens. We kennen ze allemaal: meer genieten, meer sporten, minder stressen, minder drinken en iets nieuws leren. Rondom de jaarwisseling piekt ook steevast het aantal zoekopdrachten op vacaturesites. Het vinden van een nieuwe baan staat blijkbaar eveneens hoog op het verlanglijstje. En bij Twiglers word je hiervoor ook nog eens beloond!

 

Eigenlijk zijn alle dagen in het jaar goed om persoonlijke doelen na te streven, maar de jaarwisseling stimuleert extra om dingen anders te gaan doen. Het is bij uitstek de gelegenheid voor een nieuwe start. Behoor je tot de groep die al een tijd werkloos is, of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Plaats dan gratis je cv op de site Twiglers.nl of een van de nichessites en ontvang een startbonus zodra het contract met je nieuwe werkgever is getekend.

 

Nederlands leukste en meest efficiënte online vacaturenetwerk, Twiglers, is in september gelanceerd. Inmiddels zijn tienduizenden vacatures uitgezet over een infrastructuur van maar liefst 45 relevante niche vacaturesites. En iedere week komen daar nieuwe vacatures bij. Wars van de gebakken lucht van traditionele online werving, ligt bij Twiglers de focus op jou als werkzoekende.

up-to-date

Met veel energie en enthousiasme zorgt een team van helden dat de vacatures in alle niches up-to-date zijn. Elk niche heeft zijn eigen specialisme, waaronder techniek, zorg, overheid, bouw, retail, et cetera. Je wordt dus niet overspoeld met duizenden niet-relevante functies, maar kunt gericht zoeken naar banen die jou interesseren en die bij jouw persoonlijkheid en competenties passen.

 

Maar deze helden doen meer voor jou! Twiglers weet immers wat ze waard is en heeft persoonlijke aandacht en transparantie hoog in het vaandel staan. Vanuit die overtuiging kun jij, net als alle werkzoekenden, rekenen op goede begeleiding. Zo mag je kosteloos contracten en concurrentiebedingen juridisch laten checken.

 

beloning van 350,- euro

Dus fris met de feestdagen je linkedIn en facebook profielen op, zorg dat je cv er gelikt en professioneel uitziet en laat je door Twiglers begeleiden bij het vinden van je droombaan. Je ontvangt bovendien een beloning van 350,- euro als je via Twiglers aan de slag gaat. Je krijgt dan namelijk een tegoedbon die je naar eigen keuze kunt besteden bij onder meer een van de volgende webshops: Coolblue, Bol.com, WE Fashion en Holland Casino. Mooier dan dit wordt het niet!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief