Stanley King A.G. werpt een blik op de Eurozone.

Aangaande de huidige recessie en de statische situatie in de ‘zwevende’ Eurozone; het team van Stanley King verzekerd haar cliënten dat ze een toeziend oog op de situatie hebben.

“Het huidige klimaat in Europa is enigszins verontrustend, er is nauwelijks verbetering sinds de recessie en dus we willen onze cliënten geruststellen dat ons team waakzaam toeziet op de situatie en een stevige vinger aan de pols blijft houden. Zoals gewoonlijk zullen we betrouwbaar advies en resultaat leveren.” Aldus een woordvoerder van Stanley King adviesgroep eerder deze week. Het kantoor heeft de afgelopen weken diverse gesprekken gevoerd met verschillende bestuursvoorzitters van grote spelers op de Europese markt en heeft geëist dat ze intensief zullen werken aan alle laatste rapporten en eventuele dreigingen.

Stanley King A.G. is een Luxemburgse gespecialiseerde adviesgroep, voor meer informatie over het kantoor en haar diensten ga naar www.stanleykingag.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief