Social update oktober succes, Inschrijvingen November van start!

Afgelopen week werd er bij Both Social weer een gratis Social Update georganiseerd. Deze social updates zijn bedoeld om de bezoekers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Social Media. Doordat het herfstvakantie was werd het een intieme sessie met veel interactie met de zaal.

Menno Both vertelde in de sessie onder andere over de snelst groeiende Nederlandse Facebookpagina ooit, de Pietitie. Ook kwam de samenwerking tussen Google en Facebook aan bod en werd er gediscussieerd over het feit of Social media over het hoogtepunt heen was.

In de sessie kwamen verder leuke filmpjes, cases en voorbeelden uit de zaal naar voren die onder het genot van een kopje koffie werden besproken.  De slides van de presentatie zijn hier terug te vinden: http://www.slideshare.net/bothsocial/social-update-oktober

Naast de presentatie is er tijdens de sessies altijd de mogelijkheid om vragen te stellen over eigen social media vraagstukken en uitdagingen. Wilt u ook een keer een social update bijwonen, geef u dan nu op via de site! De volgende social update is 27 november.

 

http://www.bothsocial.nl/social-updates/

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief