Social media cursus MKB

Social Media cursus voor MKB                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Wij van Both Social zijn inmiddels sinds 2009 bezig om ondernemers het belang van social media op het hart te drukken doormiddel van onze MKB cursus en vele andere diensten. 

Doormiddel  van onze ervaring en het zien van de soms onbenutte mogelijkheden vinden wij het jammer dat sommige bedrijven niet inzien welke positieve effecten social media kan hebben op u zelf en uw bedrijf. Het gebruik van social media groeit ieder jaar nog steeds sterk waarbij u niet achter kunt blijven. 

In onze zeer uitgebreide MKB cursus werken we in kleinschalige groepen zodat wij u extra aandacht kunnen geven. Hierdoor kunnen we ook praktijkgericht te werk gaan met een case die u eventueel zelf aandraagt. 

De totale kosten van een MKB cursus bedraagt €350,00 euro exclusief BTW. De cursus telt zes lessen die elke donderdag wordt gegeven van 19.00 tot 21.00.

Wanneer u iemand kent die opzoek is naar een cursus social media voor MKB of u kent iemand die dit wellicht goed zou kunnen gebruiken. Dan ontvangt u per nieuw aangebrachte klant €50,00 euro. 

Mocht u nou niet helemaal overtuigd zijn over het nut van social media of zou u hier graag meer over te weten willen komen voordat u een MKB cursus wil volgen. Kom dan iedere laatste woensdag van de maand naar onze social update. Wij vertellen u graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media en er is de kans om ons vragen te stellen. Het is geheel vrijblijvend en het kost slechts een uur van uw tijd.

Voor vragen en aanmelding kunt op contact met ons op nemen op onderstaande gegevens:

Tel: 053 71 127 72 of mailen naar info@bothsocial.nl of ga naar de site www.bothsocial.nl

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief