Snelle groei Suitable wordt beloond met 8ste plaats bij de FD Gazellen

Suitable heeft de afgelopen 3 jaar een reuzengroei gemaakt. Nu is dit beloond met een 8ste plaats in de categorie middelgrote bedrijven van Noord-Brabant. Met een omzetgroei van 68% over een jaar mag het Bossche kledingbedrijf zich een goede subtopper noemen.

Wat zijn de FD Gazellen?

De FD Gazellen zijn awards voor de bedrijven die binnen 3 jaar een aanzienlijke groei hebben doorgemaakt. Deze gegevens komen uit de Graydon databank. Deze databank bestaat uit ruim 2 miljoen bedrijven en wordt dagelijks bijgehouden. Voor de uitreiking van de FD Gazellen wordt er gekeken naar verschillende aspecten zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Over deze cijfers moet een groei van minstens 20 procent te meten zijn en er mag geen verlies geleden zijn om in aanmerking te komen voor deze award.

Reactie directie

‘We zijn erg blij met de 8ste plaats.’ Aldus eigenaar Raoul van Dun. ‘Door 10 jaar geleden al in te zien dat online winkelen de toekomst had, hebben wij over 10 jaar tijd de groei kunnen handhaven ondanks de crisis. De combinatie van snelgroeiende fysieke winkels en webwinkelen werpt nu zijn vruchten af en dat kan deze 8ste plaats voor ons bevestigen.’ 

Over Suitable

Suitable is een kledingzaak gespecialiseerd op luxe herenmode. Al jaren een bekend gezicht bij de business en galakleding maar nu ook in de casualrichting. Door de combinatie van de fysieke winkels en de webshop (clicks & bricks) van Suitable is er een goede crosschannel mix voor succes gecreëerd. Suitable hoopt met deze mooie nominatie voor een FD Gazelle in de toekomst nog verder te gaan groeien en het bedrijf uit te breiden tot een internationale speler.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rick van Dijck                                                  

Telefoonnummer: 073-6235353

E-mail: rick@suitableshop.nl

Website: www.suitableshop.be

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief