Secure Energy ontvangt SDMO Sales Achievement Award!

Rijsenhout/Brest(F) – 12 februari 2013

 

Secure Energy B.V. uit Rijsenhout is een specialist op het gebied van noodstroominstallaties en levert SDMO aggregaten op de Nederlandse markt. Met een jaarlijkse productie van meer dan 100.000 aggregaten wordt SDMO erkend als een van de belangrijkste spelers op de markt.


In de loop der jaren heeft Secure Energy een gerenormeerde naam opgebouwd als het gaat om het leveren en inpassen van noodstroominstallaties. Het maakt niet uit of het een groot- of klein project is, uiteidelijk gaat het om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de geleverde installatie! Omdat elke klant een andere energiebehoefte heeft, levert Secure Energy SDMO aggregaten in de vermogensrange van 1 tot 3.300 kVA.

 

Gezien de geleverde prestaties heeft Secure Energy B.V. afgelopen maandag met trots uit handen van SDMO N.V. directeur de heer S. Percher en de heer J.W. Bossen de prestigieuze “SDMO Sales Achievement Award 2011” ontvangen.

 

Het is pas de tweede keer dat deze award aan een SDMO partner op de Nederlandse markt werd toegekent. Secure Energy is daarom zeer vereerd met deze award, “wat in een crisis tijd toch een mooie erkenning is” aldus de heer R. Duizend van Secure Energy.

Als aanbieder van noodstroominstallaties levert Secure Energy haar klanten continuïteit in de stroomvoorziening! Door gebruik te maken van de rijke kennis en ervaring worden energie-vraagstukken van de klant opgelost. Hierdoor zijn klanten verzekerd van continuïteit in hun bedrijfsvoering. Ga voor meer informatie naar: www.secure-energy.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Secure Energy B.V.

Secure Energy B.V.

http://www.secure-energy.nl

Secure Energy levert haar klanten continuïteit in de stroomvoorziening. Door gebruik te maken van de kennis en ervaring van haar medewerkers worden energie-vraagstukken van de klant opgelost. Hierdoor zijn klanten verzekerd van continuïteit in hun bedrijfsvoering

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief