‘s Werelds grootste poppen en berenbeurs

 

,,Een pop of teddybeer dat is pure emotie,,

De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch opent op zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2013 haar deuren voor de 23e editie van \’s werelds grootste poppen- en berenbeurs. Poppen en teddyberen zijn tijdloos en vandaag de dag populairder dan ooit. Als u nog nooit een poppen en berenbeurs hebt bezocht dan denkt u waarschijnlijk, dat is toch voor kinderen? Welnee, poppen en teddyberen zijn ‘speelgoed’ voor volwassenen, verzamelaars en poppen en berenmakers. De beursvloer zal gevuld worden met sfeervolle stands waar allerlei verschillende producten verkocht worden voor de creatieve hobbyisten die zelf een pop of beer willen maken. Voor de verzamelaars van hedendaagse kunst presenteren poppen en berenkunstenaars afkomstig uit diverse delen van de wereld hun indrukwekkende assortiment aan zelfgemaakte poppen en beren. Momenteel zijn de babypoppen een ware rage, het is onvoorstelbaar hoe levensecht die poppen zijn. Daarnaast is er genoeg ruimte voor nostalgie. Tijdens dit buitengewoon boeiende evenement maak je kennis met poppen- en berenkunst uit lang vervlogen tijden. ,,Een pop of teddybeer dat is pure emotie,\’\’ verklaart beursorganisator Suzan Wolters. ,,Mensen hebben als kind een pop of beer als beste kameraadje in bed gehad om in de behoefte aan troost, acceptatie of tederheid te voorzien. Dat heeft een enorme betekenis.\’\’ Oude tijden herleven bij het zien van de duizenden antieke en oude poppen en teddyberen. Een pop of teddybeer die in de loop der tijd beschadigd is, een arm of been mist of misschien nog maar door één oog kijkt, de aanwezige poppendokter weet daar wel raad mee. 

Een extra verrassing zijn de diverse acts van een aantal ‘levende beelden’. Niet schrikken hoor! Ze zijn niet echt van steen of brons, kijken, praten, lachen en foto’s maken mag; aanraken niet.

In navolging van de in Engeland populaire \”Pram Parades”, kunt u tijdens de beurs op zondag 27 oktober genieten van een indrukwekkende optocht klassieke kinderwagens, de dames lopen achter de wagens in bijpassende vintage kleding.

Nieuwsgierig geworden? Laat je overrompelen door deze jaarlijkse poppen- en beren invasie en maak er een gezellige dag van!

Lokatie: Brabanthallen, Diezekade 2 – 5222AK ’s-Hertogenbosch  Datum: zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2013, openingstijden op zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 10:00 tot 16:00 uur. Reguliere entreeprijs € 10,-  65+ € 9,- kinderen tot 12 jaar € 2,- 

Profiteer van 50% korting op de entreeprijs van € 10,- via de website:www.niesjewolters.nl

Organisatie:Niesje Wolters van Bemmel   Voor meer informatie: www.niesjewolters.nlinfo@niesjewolters.nl telefoon: 0578 628767         

Geachte redactie, Vanzelfsprekend zouden wij het bijzonder waarderen indien u aandacht besteed aan dit bijzondere evenement!

Bij voorbaat hartelijke dank en met vriendelijke groet,

Suzan Wolters       Contactgegevens:  Organisatie:Niesje Wolters van Bemmel   Voor meer informatie: www.niesjewolters.nlinfo@niesjewolters.nl telefoon: 0578 628767                                                                                        

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Niesje Wolters van Bemmel

http://www.niesjewolters.nl

Sinds 1976 evenementenbureau met als specialisatie poppen en berenbeurzen

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief