Rijschool Veldhoven

De perfecte rijlesmethode

Een rijlesmethode is samengesteld om de rijlessen zo effectief mogelijk in te richten. Zo wordt al het lesmateriaal beschikbaar gesteld zodat je als leerling niet alleen tijdens de lessen leert maar ook thuis nog aan de slag kan. Er zijn instructievideo’s beschikbaar die je van te voren kunt bekijken, waardoor je al snel 10 minuten per les bespaart! Door deze unieke lesmethode hebben de leerlingen van b.v. een rijschool Veldhoven die hier actief mee werkt, minder rijles nodig en besparen zij op de totale kosten voor het behalen van een rijbewijs.

Tussentijdse toets of TTT is een examen van het CBR. De TTT is ervoor bedoeld om de kandidaat aan een examen te laten wennen, waardoor eventuele nervositeit aanzienlijk afneemt. Een kandidaat krijgt bij een goed verlopen TTT een vrijstelling van de bijzondere manoeuvres. Bovendien krijg je te horen aan welke punten wij nog moeten werken en waarom. Een hele goede feed back dus. Bovendien gaat je slagingskans met 75% omhoog!! De TTT is bij onze rijschool daarom verplicht. De duur van de opleiding is indicatief en kan naar wensen van de kandidaat variëren. Volg rijles veldhoven voor meer informatie en goede tips. hieronder staan er een paar opgenoemd.

Tips voor je theorie examen

Heb je moeite met het studeren voor je theorie examen en kun je wel wat hulp gebruiken? Hier hebben we een aantal tips voor je.

1.) Maak een samenvatting:
Maak tijdens het leren een samenvatting met de belangrijkste informatie en regels. Doordat je de stof in je eigen woorden opschrijft blijft het daarboven beter hangen.

2.) Schrijf altijd je fouten op
Tijdens het maken van examens maak je misschien meerdere malen dezelfde fout of vind je het moeilijk om bepaalde informatie te onthouden. Schrijf al deze ‘moeilijkheden’ op een blaadje, lees de bijbehorende theorie nog een keer door en herhaal die meerdere malen.

3.) Oefen veel
Je kunt natuurlijk eindeloos uit het theorieboek blijven leren, maar het echte onthouden begint pas bij het maken van oefen examens. Dan merk je welke onderdelen wat extra aandacht nodig hebben en welke delen wel snor zitten.

Ook voor leerlingen die makkelijk leren is deze tip van groot belang; onderschat het theorie examen niet! Het is niet voor niks dat de helft zakt voor het theorie examen. Bereid je goed voor en maak veel oefen examens. Dat vergroot de kans dat je bij de 50% zit die slaagt.

Blijf regelmatig blijft herhalen. Je kan het theorie- of praktijkexamen afleggen in één van de examencentra naar keuze. Gelieve je bij het examencentrum goed te informeren over wanneer je op examen moet en hoe lang een examen gaat duren. Zo ga je goed voorbereid aan de slag

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...
  • Martine10 schreef:

    Leuk artikel, als ik ga zoeken naar rijles Veldhoven of rijschool Veldhoven maakt het dan nog uit waar ik nog op moet letten bij het maken van mijn keuze? Veel rijscholen hebben aan de buitenkant een professionele uitstraling maar ik wil ook graag weten hoe ik onderscheidt maak in kwaliteit?

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Martine10

https://www.goldiesreclame.nl

Wij zijn gevestigd in Eindhoven. Of het nu gaat om conceptontwikkeling, huisstijl, website, webshop, of marketing campagne. Wij hebben de kennis, de middelen én het enthousiasme in huis om je bij al jouw reclame van dienst te kunnen zijn! Creatie is dan ook onze ware kracht. Wij kunnen als geen ander een idee omzetten naar een tastbaar product. Waardevolle ideeën zijn onlosmakelijk met ons werk verbonden. Want zonder goed idee, geen goed resultaat.Webdesign EindhovenTrouwceremoniePrachtig trouwenHuisstijlHuisstijl ontwerpenLogo ontwerpenWebdesign

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief