Relatiegeschenken voor de zomer: zonnebrillen bedrukken

Het effect van relatiegeschenken wordt mede bepaald door het moment van geven. Verras uw relaties, klanten of doelgroep wanneer ze het niet verwachten met een opvallend relatiegeschenk. U overstijgt dan letterlijk de verwachting van uw relaties. U kunt uw doelgroep natuurlijk ook ‘zomaar’ een relatiegeschenk geven, bijvoorbeeld omdat het zomer is. Geeft u ze een bedrukt relatiegeschenk dan komt ook op vakantie uw bedrijfsnaam of logo uw (potentiële) klant regelmatig onder ogen.

TIP: Zonnebrillen bedrukken
Het belooft een mooie zomer te worden met goed weer en veel sport op de buis, met natuurlijk als hoogtepunt het EK voetbal. Verras uw relaties deze zomer met bedrukte zonnebrillen. Dit promotieartikel zal niet alleen de band met uw relatie versterken, maar geeft uw bedrijf of merk bovendien een hoop exposure. Er is een ruime collectie zonnebrillen beschikbaar in het assortiment van Van Helden

Bedrijfssluiting tijdens de vakantie
Gaat u tijdens de zomervakantie een tijdje dicht? Gebruik dit dan als extra contact moment met uw relaties. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door uw relaties een brief te sturen dat uw bedrijf enkele weken gesloten is tijdens de zomervakantie. Natuurlijk fijn om te weten maar verras ze ook meteen met bv. een opvallende balpen, strandbal of een ander relatiegeschenk wat uw relatie mee kan nemen op vakantie.

Top 10 populaire zomer relatiegeschenken
1. Balpen met opener
2. Strandbal
3. Opvouwbare of opblaasbare frisbee
4. Zonnebril
5. Compacte hangmat
6. Stoepkrijt
7. Spelletjes voor in de auto
8. Zonnescherm voor in de auto
9. Opblaasbare krokodil
10. Zonneklep

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief