Regels en wetgeving worden continue aangescherpt, ben je hier al op voorbereid?

Waarom veiligheidshesjes?
Veiligheid begint bij preventie. Een veiligheidshesje wordt in de meeste gevallen gebruikt om de zichtbaarheid te verbeteren, bijvoorbeeld bij werkzaamheden rondom de snelweg. Dankzij de reflectoren op de hesjes bent u ten alle tijde goed te zien. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en in normale kleren is het slechts een kwestie van tijd tot er een ongeval plaats vindt. De staat heeft deswege ook 1 mei 2000 wettelijk vastgesteld dat elke deelnemer aan het verkeer obligaat is om instructies op te volgen van verkeersregelaars. Deze verkeersregelaars waren altijd te herkennen aan hun oranje reflecterende vest met daarop het woord: %u201Cverkeersregelaar%u201D.

Met ingang van 1 maart 2009 is de hiervoor genoemde regeling %u201CVerkeersregelaars%u201D gewijzigd. De oude kleding, een oranje reflecterende jas of vest met wit reflecterende strepen en daar op in wit (zilver) reflecterende letters de tekst %u201CVerkeersregelaar%u201D moest worden vervangen door een nieuw hesje.

Veiligheidsvestjes Online Kopen
Wij denken dat de voordelen en beweegredenen voor het kopen van een veiligheidshesje helder zijn. Mocht dit nog niet het geval zijn, wees er dan van bewust dat de staat een heleboel regels heeft opgesteld m.b.t. het dragen van de hesjes. In Nederland bestaat de richtlijn van Rijkswaterstaat (RWS-eisen). Deze richtlijn stelt aanvullende eisen aan het kledingstuk wanneer gewerkt wordt voor Rijkswaterstaat op (niet-)autosnelwegen. Als supplement op de EN471 is een patroon voor het retro-reflecterend materiaal vastgesteld in de vorm van het Romeinse cijfer II. Dit is vastgelegd in de ‘Richtlijnen en Specificaties voor veiligheidskleding bij Wegwerkzaamheden’.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Stefan Wijnen

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief