Rapid Circle wordt Windows Azure Circle Partner

 

PERSBERICHT

 

Amsterdam, 14 januari 2013

 

 

 

Rapid Circle wordt Windows Azure Circle Partner

 

Rapid Circle verdient onderscheiding wegens aangetoond technologisch succes en klantenbinding

 

 

 

Rapid Circle kondigde vandaag aan dat het bedrijf geselecteerd is om aan te sluiten bij het Windows Azure Circle Partner programma, een groep van gespecialiseerde Microsoft partnerorganisaties die planningservices bieden voor organisaties die geïnteresseerd zijn om over te stappen naar de Cloud via Windows Azure.

 

 

 

Rapid Circle is specialist in Cloud Solutions, Office 365 en SharePoint en gebruikt Windows Azure voor het schaalbaar maken van applicaties en het hosten van Office 365 apps. Rapid Circle volgt daarbij het App-Model van Microsoft waarbij het gebruik van Office 365 garandeert dat specifieke apps upgradeable zijn en de klant direct de innovatie van Office 365 kan volgen. Met de apps van Rapid Circle voor Office 365 kun je dus én gebruiksvriendelijke specifieke functionaliteit gebruiken én binnen de standaard blijven.

 

 

 

Wilco Turnhout, mede-eigenaar van Rapid Circle: “Dat Microsoft ons als een lid van de Windows Azure Circle heeft geselecteerd, toont aan dat wij toegewijd zijn aan het ontwerpen van oplossingen met betrekking tot het Windows Azure platform, alsook ons geloof in de waarde van publieke Cloud technologieën.”  

 

 

 

“De erkenning als een Windows Azure Circle programma-partner demonstreert Rapid Circle’s mogelijkheid om publieke Cloud solutions te leveren die beantwoorden aan hedendaagse zakelijke uitdagingen,” zegt Jon Roskill, corporate vicepresident Worldwide Partner Group bij Microsoft Corp. “Door aan te sluiten bij Windows Azure Circle bewijst Rapid Circle zijn autoriteit op gebied van Microsoft Cloud technologies en de voortdurende drive voor een succesvolle toekomst van de publieke Cloud”.

 

 

 

Het Microsoft Partner Network helpt partners hun capaciteiten te versterken om hun leiderschap in de markt op basis van de laatste technologie te bevestigen, om klanten beter te bedienen en, met 640,000 Microsoft partners in hetzelfde ecosysteem, om gemakkelijk met een van de meest actieve en diverse netwerken in de wereld contact te maken.

 

 

 

 

 

OVER Rapid Circle

 

Rapid Circle helpt organisaties te innoveren in samenwerken en communicatie. Met een specialisatie in SharePoint, Office 365, Windows Azure en rondom Enterprise Social Networking. Rapid Circle heeft samen met zusterorganisaties Zevenseas India en Zevenseas Melbourne, 80 Azure en SharePoint specialisten in dienst, waarvan 22 vanuit Amsterdam. Rapid Circle biedt SharePoint/Office 365 producten zoals Attini, een social suite voor SharePoint en diverse Office 365 apps. www.rapidcircle.com,www.attini.comen www.zevenseas.com

 

 

 

Contact: Wilco Turnhout | | wilco.turnhout@rapidcircle.com

 

Rapid Circle, Wilgenweg 22c, 1031HV, Amsterdam, Nederland

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Esther Munsters

http://www.rapidcircle.com

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief