Professionele websites ook beschikbaar voor mensen met een lager budget

<strong>Zo!</strong>

Na ruim een half jaar brainstormen, zwoegen, programmeren, vormgeven en nog meer zwoegen en zweten kunnen we eindelijk met trots zeggen dat TopVine staat! We verwelkomen je op een nieuw platform met een nieuwe oplossing voor ondernemers en zelfstandigen. In plaats van in 1 keer een smak geld neertellen voor een website, kun je je website ook ‘leasen’. Geen opstartkosten, een klein bedrag per maand, extra ondersteuning en garantie inbegrepen!

 

<strong>Onze oplossing</strong>

Wij hebben als team al jaren ervaring met webdesign en zijn zo tot de best mogelijke conclusie gekomen. We weten wat een goede website definieert, waar gebruikers (en bezoekers) tegenaan lopen, hoe het web evolueert en hoe we met de tijd mee kunnen gaan. Met deze kennis hebben we een netwerk opgezet dat het voor ons heel makkelijk maakt om het hele netwerk up-to-date te houden met de nieuwste beveiligingen en webtechnieken, en tegelijkertijd voor de eindgebruiker heel makkelijk maakt om in een handomdraai een mooie, kwalitatieve website neer te zetten.

Als je meer wilt weten over wat we precies aanbieden kun je op de Over Ons pagina kijken!

 

<strong>Tijd voor een feestje dus!</strong>

En wie jarig is trakteert! Om te vieren dat we van start kunnen gaan bieden we de eerste maand 15% korting op alle abonnementen! Voor een 2-jarige deal betaal je dus geen €29,95 per maand maar €25,46.

Registreer je nu en gebruik TOPVINE2012OPENING als kortingscode bij de registratie. Hiermee krijg je 15% korting op je abonnement, ongeacht welke je kiest! Deze code blijft tot eind september geldig. Er zit geen limiet aan dus nodig al je vrienden en kennissen ook uit!

 

<strong>En de toekomst?</strong>

Het web staat nooit stil, dat weten wij als geen ander! We kunnen TopVine nu lanceren maar we zijn nog lang niet klaar! We hebben nog stapels prestigieuze plannen klaar liggen, nieuwe technieken en natuurlijk prachtige nieuwe templates voor jullie in de koker. We zullen bijvoorbeeld de komende tijd eraan werken om alle templates ‘responsive’ te maken zodat jouw TopVine website ook optimaal geschikt is voor een tablet of smartphone. En natuurlijk blijven we hard aan het werk om ons template aanbod steeds groter te maken!

 

<a href=”http://www.topvine.nl” target=”_blank”>Wilt je meer informatie over TopVine? Klik dan hier.</a>

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief