Problemen op financieel gebied? Fimar biedt hulp op het gebied van schuldhulpverlening, schuldsanering en budgetcoaching

Fimar biedt diensten aan op het gebied van schuldhulpverlening, schuldsanering, geldproblemen, budgetbeheer en budgetcoaching. We pakken uw schulden aan en maken inzichtelijk waar uw geld heen gaat. Als u betalingsachterstanden heeft in uw vaste lasten of zijn er inmiddels deurwaarders of incassobureaus ingeschakeld, dan kan schuldhulpverlening een uitkomst voor u zijn.

In een traject van schuldhulpverlening zal Fimar ervoor zorgen dat u definitief van uw schulden af komt. Fimar zal gaan bemiddelen tussen u en uw schuldeisers. We zullen onze uiterste best doen om te zorgen dat de schulden in delen kunnen worden terug betaald. Dit doen we op zo%u2019n manier dat het voor u haalbaar is en dat u nog genoeg geld overhoudt om van te leven.

Budgetcoaching
Een budgetcoach zorgt ervoor dat personen uit de financiële problemen komen én blijven. Een budgetcoach is een (tijdelijke) steun en toeverlaat voor personen die het totaalbeeld in hun financiële huishouden kwijt zijn. Een budgetcoach begeleidt mensen met budgetproblemen en stelt tezamen met de cliënt weer orde op zaken. Er wordt naar een situatie toegewerkt waarin u weer in staat bent goed met uw geld om te gaan.

Er zal eerst besproken worden waar u precies hulp bij kunt gebruiken. Voor budgetcoaching bestaan er ook verschillende pakketten. Afhankelijk van uw vraag zal Fimar een advies geven over welk pakket u het beste bij u past (zie hieronder voor uitleg over de verschillende pakketten). Als u b.v. hulp wilt bij het doen van uw Belastingaangifte dan kunt u kiezen voor het uitgebreide pakket. Er zal altijd eerst gekeken worden naar uw huidige beheer, inkomsten en uitgaven om zo de beste inschatting te maken.

Het maakt niet uit waar u vandaan komt. Fimar kan mensen uit alle gemeentes in Nederland helpen met hun geldproblemen en schulden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...
 • guido derks schreef:

  Ik heb slechte ervaring met dit bureau.
  Door hun zijn we nog verder in de financiele problemen gekomen omdat ze een afwachtende houding hanteren nadat ze brieven en mails versturen.
  Ze gaan nergens achteraan waardoor beslag gelegd word door instanties.
  Heb zelf deze instanties benaderd en men zei dat ze nooit wat hadden gehoord van hun.
  Ze rekenen zich enorm hoge opstartkosten en
  maandkosten.
  Ze denken alleen maar asn hun eigen geld.
  Ze doen dit om er zelf beter van te worden en niet om
  mensen te helpen.
  Ga hier niet mee in zee, je komt verder in de schulden.
  Ze belazeren waar je bij staat met hun mooie verhalen.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Stefan Wijnen

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief