PERSBERICHT: Beau Jolie Fashionstore lanceert mobiele website en webshop

Beau Jolie Fashionstore lanceert mobiele website en webshop

 

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Internetgebruik via de mobiele telefoon is de laatste jaren explosief toegenomen. Beau Jolie Fashionstore speelt hier handig op in door een mobiele website te ontwikkelen die gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd is voor gebruik op een smartphone.

 

Uit statistieken blijkt dat de gebruikers van een smartphone al bijna binnen een jaar is verdubbeld. En omdat de smartphone sterk in de groei is en die mobiele websites nog niet echt naam hebben gemaakt.

 

Beau Jolie kan met trots zeggen dat zij de eerste Nederlandse Fashionstore is met een mobiele website, waarbij je onder andere via je mobiel online items kan bestellen. Op deze manier wordt shoppen nog gemakkelijker want klanten kunnen ongeacht waar ze zijn online bestellen.

 

Daarnaast biedt de mobiele website nog leuke features zoals : inchecken met Facebook places, mobiele kortingsbonnen, foto’s van de laatste collectie, openingstijden, vind ons eenvoudig met Google maps en met 1 druk op de knop ka je direct contact hebben met de winkel.

 

Als je met je mobiel surft naar Beau Jolie word je automatisch doorverwezen naar de mobiele website van Beau Jolie of deze is bereikbaar via http://m.beau-jolie.nl.

 

De mobiele website van Beau Jolie is gebouwd door het talentvolle ontwerpteam van “Connect 2 social”. Zij bouwen binnen 48 uur een mobiele website voor verschillende branches zoals horeca gelegenheden en retailers. De mobiele websites die zij bouwen kunnen worden weer gegeven op elke smartphone ongeacht het platform. Zij helpen u uw mobiele marketing te vergroten en geven advies om beter gebruik te maken van social media kanalen. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beau Jolie Fashionstore

http://www.beau-jolie.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief