Overwinteren op Gran Canaria

Ik was er wel klaar mee, met Nederland. Altijd dat koude weer in de winter, nee het was tijd voor iets anders. Dus wat heb ik gedaan? Gekeken waar de zon vaak schijnt, toen kwam ik direct bij Gran Canaria. Als internet ondernemer kan ik vrijwel overal werken, zolang ik maar internet heb dus geen probleem. Op zoek naar een leuk vakantiehuisje op Gran Canaria. Op Gran Canaria heb je verschillende badplaatsen, het populaire en extreem toeristische Playa del Inglés, zou ik daar willen wonen. Maspalomas? Bekend vanwege de prachtige duinen, ja dat leek me wel wat. Verder kon ik nog kiezen uit Puerto de Mogán waar een leuk huisje staat en natuurlijk hebben we nog badplaats Puerto Rico. Een Vakantie Playa del Inglés zou ik zeker boeken maar voor een hele winter is het mij daar toch iets te druk denk ik.

 

Ik heb dus uit eindelijk gekozen om van 1 december tot 15 februari een huisje te huren in Maspalomas op Gran Canaria. En ik moet eerlijk zeggen, ik zou het zo weer doen! In de ochtend lekker ontbijten op het balkon met een zonnetje erbij, vervolgens een lekker strandwandeling of hardlopen over het strand en ’s middags heerlijk relaxen op het strand of op het balkon een beetje werken in het zonnetje. Ja je kunt wel zeggen dat overwinteren op Gran Canaria geen straf is. In Maspalomas vind je prachtige duinen, waar ik prachtige foto’s heb kunnen maken van de opkomende zon die langzaam boven de duinen uit komt. Daarnaast heb je in Maspalomas nog wel meer mooie bezienswaardigheden dan alleen de duinen. De 19e-eeuwse vuurtoren genaamd Faro de Maspalomas, door de inwoners El Faro genoemd is een opvallend gebouw in de badplaats.

 

 

Mijn conclusie, overwinteren op Gran Canaria is een absolute aanrader. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kan je kiezen uit verschillende badplaatsen, de een wat drukker en de ander wat rustiger. Ook op de andere Canarisch Eilanden schijn je trouwens prima te kunnen overwinteren.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alexander IJbema

http://www.pienteronline.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief