Ooglaserbehandeling vaak ei van Columbus.

Ooglaserbehandeling vaak ei van Columbus. - berichtafbeelding

Ooglaserbehandeling vaak ei van Columbus.
Ooglaserbehandelingen bieden voor veel mensen die hun bril of contact lenzen kwijt willen een geweldige uitkomst. Het begint vaak al met wakker worden en opstaan, maar heeft verder impact gedurende de hele dag: bij het lezen, werken, sporten, in de regen lopen, minder flexibel kunnen zijn, slecht kunnen verdragen en voor velen speelt ook het uiterlijk een rol. Waar u op moet letten bij de selectie van een geschikte oogkliniek, is niet alleen de apparatuur en de ervaring van de oogartsen en de kwaliteit van zorg en service. 

Ooglasermethode
Nog belangrijker is de ooglasermethode die wordt toegepast. Te makkelijk wordt er aan voorbij gegaan dat bepaalde ooglasermethoden wél heel erg patiënt vriendelijk zijn (snelste hersteltijden en kortste periode van napijn), maar dat ze patiënten ook opzadelen met grotere risico’s en grotere kans op complicaties later.

Belangrijkste aandachtspunt
Vele ooglasermethodes maken namelijk in het hoornvliesweefsel een oogflapje aan dat,  in tegenstelling tot wat vroeger werd gedacht door de specialisten, niet meer volledig vastgroeit aan de rest van het oogweefsel. Dit flapje kan vrij gemakkelijk door een tik op het oog loskomen, met alle gevolgen van dien. En het goede nieuws nu is, dat het helemaal niet nodig is te kiezen voor deze minder veilige ooglasermethoden. 

Veiligste, modernste en duurzaamste ooglaserbehandeling.
Epi-LASIK is op dit moment de veiligste, modernste en duurzaamste ooglaserbehandeling. Zeker als hij wordt uitgevoerd met het  aanvullende CustomVue Wavefront programma.EyeCare maakt gebruik van de VISX Star S4™ IR Laser met CustomVue™ en irisregistratie en is aantoonbaar de meest geavanceerde lasercombinatie verkrijgbaar op de markt. 

EyeCare Ooglaseren levert de beste ooglaser oplossingen die de markt biedt.
De Epi-LASIK behandeling combineert de beste eigenschappen van de twee meest toegepaste behandelingen. Hierdoor is hij super veilig, maar toch heel patiënt vriendelijk. Als bonus levert hij op de langere termijn ook nog de beste zicht prestaties op.

Extra voordeel
Bijkomend voordeel is dat deze methode lagere toelatingseisen kent, omdat hij ook geschikt is voor mensen met grotere pupillen, dunner hoornvlies en grotere afwijkingen.

Meer weten?
Als u wilt weten of u wel in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling, boek een oogvooronderzoek. Bent u niet geschikt, kost het u niets, anders wordt hij van de behandeling afgetrokken. Bezoek snel onze website: www.eyecare-ooglaseren.nl 

Voor meer achtergrondinformatie bezoekt u ook onze blog.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Muscate

http://www.eyecare-ooglaseren.nl

EyeCare Ooglaseren helpt mensen blijvend scherp te zien zonder bril of contactlenzen. Bij EyeCare Ooglaseren staat de veiligheid voor de patient voorop. Wij maken gebruik van de veiligste ooglasermethodes en de beste laserapparatuur verkrijgbaar in de markt. Daarbij leveren wij een uitstekende zorg en service voor de patient. Geen gebruik van de (hoornvlies)flap, die steeds meer in opspraak komt. Verder biedt EyeCare oplossingen voor lensimplantaten en leesbrilcorrectie.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief